LélektárAz év első napfogyatkozása április 19-20-án megnyitja a kaput a lélek ébredése...

Az év első napfogyatkozása április 19-20-án megnyitja a kaput a lélek ébredése előtt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kényelmetlenség szükséges a növekedéshez és az átalakuláshoz. Olyan ez, mint egy tavaszi nagytakarítás a lelkünk számára, amikor kisöpörjük a múlt maradványait, és teret adunk az új energia áramlásának, ami felszabadít, meggyógyít és szárnyakat ad, hogy úgy élhessünk, ahogy szeretnénk.

Az Univerzum a legtöbb csillagjegy számára hihetetlenül örömteli dolgokat készít elő. Április 19-e és 20-a különleges dátumok, mert egy erőteljes napfogyatkozást hoznak magukkal – ami nemcsak 2023 első napfogyatkozása, de egyben egy hibrid napfogyatkozás is, ami átmenet a gyűrűs és a teljes napfogyatkozások között.

Ez egy kihívás arra, hogy elmélyítsük a spirituális megértésünket, és nagyobb belső harmóniát teremtsünk. Ahogy a Nap szinte isteni energiákat küld felénk, megtanuljuk tisztelni spirituális utazásunk egyediségét.

Mit kell tudnunk az április 19-20-i napfogyatkozásról?

Ez a hibrid napfogyatkozás a Kos jegyében következik be. A hibrid napfogyatkozás energiája felvillanyozó, átalakító, és velejéig megráz bennünket. Olyan ez, mint a kozmikus elektromosság erőteljes hulláma, amely segít felébredni, és előremozdít az utunkon, hogy fejlődhessünk.

Az év első napfogyatkozása megnyitja a lelkek ébredésének mágikus kapuját. A spirituális utazás ebben a pillanatban veszi kezdetét.

Ez a napfogyatkozás az új kezdetekről és a gyönyörű változásokról szól. Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy itt az ideje elengedni a múltat, a régi mintákat és hiedelmeket, és annak, hogy új utat válasszunk magunknak.

Ez az energia intenzívnek és időnként egyenesen kellemetlennek tűnhet, mivel érzelmeket ébreszthet fel bennünk, és felszínre hozhat olyan dolgokat, amelyek elől eddig menekültünk, vagy amiket eddig szándékosan kerültünk.

Tudnunk kell azonban, hogy ez a kellemetlenség feltétlenül szükséges ahhoz, hogy növekedjünk és átalakítsuk az életünket. Gondoljunk erre egyfajta tavaszi nagytakarításként a lelkünk számára: söpörjük ki a múltat, és teremtsünk helyet az új, gyógyító és felszabadító energiáknak, hogy olyan életet élhessünk, amilyenre vágyunk.

Mit jelent a számunkra ez a napfogyatkozás a Kosban?

Az asztrológiában a Kos a megnyilvánulás kezdeti szikráját, valamint az elme és a test közötti kapcsolatot szimbolizálja. Ez az állatöv első jegye, ami az új kezdeteket, a spirituális változást és a bátorságot jelképezi.

Ugyanakkor ez az első tűz jegy, így az isteni sugallat szikráját is jelenti. A Kos arra ösztönöz, hogy bízzunk önmagunkban, használjuk ezt a bennünk égő tüzet a kezdeményezéshez, hogy bátor lépéseket tegyünk, és megvalósítsuk az álmainkat.

A Kos jegyét a Mars uralja, a bolygó, amely az akaratunkat, a bátorságunkat irányítja, és egységet teremt. Ez az energia tükröződik a jegy szülötteinek személyiségében, akik magabiztosak és ambiciózusak. A Kos arra ösztönöz, hogy fejlesszük az önismeretünket, és próbáljunk meg összhangba kerülni belső motivációinkkal és vágyainkkal.

Ez a Kosban bekövetkező napfogyatkozás olyan energiákat hoz magával, amiket mindenképpen ki kell használnunk. Az Univerzum most azt sugallja, hogy ez a tökéletes alkalom a merész és határozott lépések megtételére, hogy elérjük a céljainkat, ezért bízzunk az ösztöneinkben és a megérzéseinkben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek