Számos ember ilyennek teremtetett – de ha te nem érzed magad annak, biztosan találkoztál már eggyel. A fény küldöttjei nagyfokú bölcsességgel, tudással, önuralommal rendelkeznek és ezen ajándékaikat mindig mások megsegítésére használják fel.

Erős késztetést érzel arra, hogy jobbá tedd a világot? – lehet, hogy Fényküldött vagy!

Ha már mondtak rólad olyasmiket, hogy „jószívű vagy”, inspirálod az embereket, vagy fel tudtál kedvességeddel gyógyítani már valakit, aki érzelmileg mélyponton volt, akkor ez azt jelentheti, hogy te is a Fényküldöttek közé tartozol.

Az ilyen emberek mindig különcnek érzik magukat másokhoz képest, ezért gyakran spirituális közösségek tagjai lesznek, hogy jobban felismerhessék képességeiket.

Ha nem igazán vagy biztos abban, hogy te közéjük tartozol-e, akkor itt van 9 jel, ami segíthet eldönteni:

1. Érzékeny vagy

A Fényküldöttek lelke nagyon tiszta, ezért is tudják nehezen viselni, ha negatív dolgok történnek körülöttük. Az is kihívás számukra, hogy olyan emberek társaságában legyenek, akiket olyan érzelmek vezérelnek, mint az agresszió és a düh. Az ilyen érzékeny emberek életében, ha valamilyen negatív esemény történik, nagyon nehezen tudnak kilábalni és továbblépni a fájó szituációból.

2. Természetes dolog számodra az egyedüllét

Fiatalként a fény küldöttei sokszor elszigeteltnek, magányosnak és meg nem értettnek érzik magukat. És az élet megpróbáltatásaival ez az érzés csak felerősödhet bennünk. És annak következtében, hogy nagyon könnyen azonosulni tudnak és fel tudják venni más emberek hangulatait, nagyon fontos, hogy tudjanak némi időt önmagukkal egyedül tölteni. Ezt az introvertált természetet nem feltétlen az környezet alakítja ki bennünk, csupán elengedhetetlen, hogy újra fel tudjanak töltődni egy bizonyos idő után.

3. Együtt érző vagy

A Fényküldöttek nagyon erőteljes empátiával rendelkeznek. Ez több mint egyszerű szimpatizálás, mert ezek az emberek a mélyen gyökerező érzelmi nehézségekkel küzdőkről is gondoskodni tudnak. És ezáltal, hogy együtt éreznek, másokban is elültethetik az empátia magvait.

4. Vágysz arra, hogy másokon segíts

Empatikus természetüknél fogva, gyakran átvállalják mások feladatait. Dolgozzanak akár ápolóként, tanárként, vagy tanácsadóként, ezek az emberek egész életüket annak szentelik, hogy segítségükkel egy jobb és szebb világot teremtsenek.

5. Megbecsülöd és tiszteletben tartod az élet spirituális vonatkozásait

A Fényküldöttek sokkal szélesebb látókörűek. Tudatában vannak annak, hogy ők nagyon kicsi részeit képezik, valami hatalmasnak, ami az egész világot működteti. Minden dolgot spirituális szempontból is megvizsgálnak, mert tudják az, hogy semmi sem történik csak úgy véletlenül. Ez a mély kötelék teszi lehetővé, hogy szoros kapcsolatot ápoljanak a környezetükkel, állatokkal, természettel, és lehetséges, hogy munkájuk is ezeken a területeken mozog.

6. Kissé lázadó vagy

Mint ahogyan azt említettem A Fényküldöttek sok alkalommal különcül viselkednek, és úgy tűnnek, hogy képtelenek beilleszkedni a társadalomba. Ha hierarchikus felépítésű közösségekbe keverednek hajlamosak a lázadásra. Ez a magatartás is alapját képezi a fény küldöttjei lelkivilágának.

7. Az emberiség szócsöve vagy

A Fényküldöttek gyakran vállalják az emberiség képviselését a maguk sajátos, kreatív módján. A művészetek segítségével tudják legjobban átadni mindazt, amit a társadalomról gondolnak. A történelem során számos ilyen alkotásra bukkanhatunk. A Fényküldöttek csakis az önkifejezés során teljesedhetnek ki.

8. Csodálattal tekintesz a világegyetemre

Érezted már valaha úgy, hogy „egy másik otthon” vár rád az űrben. A fény küldöttei gyakran érzik azt, hogy valami olyasmihez is tartoznak, ami a csillagok között található és már túlhalad a földi létükön.

9. Rátaláltál a személyes inspirációdra, így képes vagy fejleszteni önmagad

A Fény küldöttei mindig is a legjobb énük szerint kívánnak élni, segítve másokon. Az, hogy kik is vagyunk, és kivé válhatunk majd, az a mindennapjainkból is meglátszik. Ha a fény az, ami vonz bennünket, akkor körbevesz minket a kreativitás, inspiráció és rengeteg pozitív gondolat. De számos opció szolgálhat inspirációval számunkra, lehet az, olvasás, jógázás, meditálás, futás, sétálás, zene hallgatás, vagy bármi más, amiben örömünket lelhetjük.

Az összes Fényküldöttnek tudnia kell azt, hogy azzal, hogy köztünk élnek sokat tesznek mindennapjainkért és továbbra is biztatnunk kell őket, hogy ragyogják be, és segítsék a világot.

Nos, ezek után hogy érzed, Te közéjük tartozol?

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.