Napi LikeEnnek az idős férfinek az elhivatottsága és odaadó gondoskodása a te szemedbe...

Ennek az idős férfinek az elhivatottsága és odaadó gondoskodása a te szemedbe is könnyeket csal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy szerető férj törődése, gondoskodása sosem múlik el. Szerencsére nem is olyan ritka az ilyen kapcsolat, és jó látni, hogy sok emberben még mindig él az empátia, a szeretet lángja és az együttérzés.

ez-a-szerelem

A következő videóból egy megható történet bontakozik ki, és megtudhatjuk azt is, hogy mit is jelent a valódi szeretet. Ha eddig bármilyen problémával is küzdöttünk, valószínűleg el fog törpülni amellett, amit nap mint nap a férfinek meg kell oldania.

Bill és Glad története következik.

– Attól a pillanattól kezdve, mikor felébred, egészen addig, míg elalszik, mindent én intézek. Megmosom a fogát, kimosom a ruháit. De ez nagy kiváltság, hogy vigyázhatok, gondoskodhatok arról a nőről, akit mindig is szerettem, és akit most is imádok. Ez lesz az az esztendő, amikor az 50. házassági évfordulónkat ünnepeljük. 8 éves korában láttam meg először, akkor lett a bátyja a legjobb barátom. Ekkor még nem érdekelt, de mikor én 17 voltam, ő meg 16, és megláttam egy szép ruhában, azt a pillanatot sosem felejtem el. Tudtam, hogy ő az igazi. Szombatonként tudtunk találkozni, 5 km-ert bicikliztem, hogy láthassuk egymást. Meg volt mosva a haja, és olyan krémet használt, aminek az illatát még most is érzem, annyira különleges volt. Sokat tekertünk, imádtunk bringázni, a kerékpár mindig is központi szerepet töltött be az életünkben. 2004–2005 tájékán derült ki, hogy sajnos a dolgok rossz irányba fordultak. Végül megállapították, hogy Glad Alzheimer-kórban szenved. Ezután készítettem egy speciális biciklit, aminek elejére egy ülőszéket is beépítettem. Ebben utazik ő, én meg pedálozom a háttérben. Sokat használjuk, gyakran tekerünk végig a parton, sok emberrel beszélgetünk utunk során, akik rákérdeznek, hogy honnan van ez a bicikli. Isten a szeretetet a szívembe ültette, amivel feltétel nélkül szerethetem Glad-et, és vigyázhatok rá, ameddig csak élek. Rengeteget tett értem, most eljött az idő, hogy én tegyek meg mindent őérte. Ő az én hercegnőm, én pedig az ő Vilmos hercege – mesélte Bill.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek