HoroszkópEnnek az 5 csillagjegynek lesz a legjobb októbere 2019-ben!

Ennek az 5 csillagjegynek lesz a legjobb októbere 2019-ben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bár javában belekóstolhattunk az október hangulatába, és ha elsőre nem is tűnt túl bizalomgerjesztőnek, mindenképpen egy érdekes hónapot élhetünk át. Főleg néhány csillagjegy számára tartogat előrelépést ez az október, mivel ezek a csillagjegyek képesek lesznek a feléjük áradó energiasokaságból szerencsét kovácsolni.

Minél jobban beleszaladunk az októberbe, annál inkább érezhető az általános elkeseredés, mivel sokan egész egyszerűen nem találják a helyüket. De szerencsére vannak kivételek, akik ebben az időszakban sokkal közelebb kerülhetnek az igazi önmagukhoz, és ezek a kivételek nem mások, mint az előbb emlegetett csillagjegyek, akiknek jó októberük lesz. Nézzük is, kik tartoznak a szerencsésebb csillagjegyekhez.

1. Skorpió

A Skorpióknak hamarosan beköszönt az igazi idényük, ahol minden a kedvük szerint alakul és ezt a pozitív változást érzik is. Október folyamán nagy hangsúlyt fogsz fektetni magadra, és azon fogsz munkálkodni, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki önmagadból. Hosszú hónapokon át cikáztak a gondolatok a fejedben, amelyek sokszor összezavartak és nem engedték, hogy tisztán lásd a dolgokat, ám most minden kitisztulni látszik, és végre egyben látod az életed.

2. Bak

Míg a Bakok általában sokkal zárkózottabbak, az október hullámai miatt szépen és látványosan nyílsz ki a hozzád közelállóknak. Olyan oldaladat is felfeded, amelyet eddig szorgosan takargattál és rejtegettél. Nem kell félned, mert az emberek nem fognak ezzel visszaélni. Koncentrálj arra, amiben örömöd leled, és ne hagyd senkinek és semminek, hogy visszatartson.

3. Rák

Az október végig emlékeztetni fog arra, hogy olykor hajlamos vagy túlságosan is közel engedni magadhoz az embereket, és ez nem mindig jó. Az elmúlt időkben sokszor hazudtak neked és ezt elég nehezen emészted meg. Vigyázz semmit ne reagálj túl, de magadba se fojtsd érzelmeidet – valahol a kettő között kell megtalálnod az egyensúlyt, légy befogadó a pozitív energiákra.

4. Szűz

Még egy kissé zavart lehetsz, de nem kell sokat várnod, és az október fel fogja fedni az igazi szándékait. Minden azon fog múlni, hogy mennyire tudsz megbékélni az eléd táruló helyzetekkel, de a végére rátalálsz a biztonságra és rájössz, hogy ez volt az, amire oly rég vártál. Minél jobban töltsd fel magad szellemileg és lelkileg, mert csak így vonzhatod be a jót.

5. Ikrek

Ebben a hónapban meglepően sok időt fogsz olyan emberekkel tölteni, akik valójában nem is számítanak. Néhány ilyen kapcsolatot meg kell szüntess, különben a mérgező emberek elvonják a figyelmedet és képtelen leszel az igaz dolgokra összpontosítani. Az október sokszor fog arra sarkallni, hogy indulj el, és szórakozz, de vigyázz, milyen társaságba kapcsolódsz ki!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek