HoroszkópEnnek a 3 csillagjegynek fontos karmikus adósságokat kell meggyógyítania 2024-ben

Ennek a 3 csillagjegynek fontos karmikus adósságokat kell meggyógyítania 2024-ben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2024-es év a legtöbbünk számára fontos energetikai változásokat hoz, amelyek még hosszú évekig éreztetik a hatásukat. Vannak azonban olyan csillagjegyek, amelyeknek karmikus házai aktiválódnak, így nekik meg kell gyógyítaniuk életük néhány fájdalmas energetikai pontját, és új leckéket kell megtanulniuk a lelkükről és valódi életcéljukról.

Ikrek

Az Ikreknek 2024-ben meg kell gyógyítaniuk a bizalom és a személyes értékek karmáját.

Valahol az évek során az Ikrek olyan emberekben és véleményekben bíztak, amelyekről kiderült, hogy mérgező hatással vannak az életükre.

Lehet, hogy időt, érzelmeket és pénzt fektettek olyan kapcsolatokba, amelyek nem voltak megfelelőek számukra, vagy olyan emberekben bíztak, akik nem érdemelték meg a bizalmukat.

Talán hamis szavaknak és véleményeknek hittek, olyan összeesküvés-elméletekben vagy értékekben, amelyek nem igazak vagy nem igazán képviselik őket. Így olyan ügyek mellett álltak ki, amelyek nem képviselik a spirituális lényegüket, ami eltávolította őket a legfőbb karmájuk kiegyensúlyozásától és gyógyításától: hogy megtanuljanak őszintén, tisztességesen, etikusan és méltányosan kommunikálni a körülöttük élőkkel.

Tehát olyan embereket vagy véleményeket támogattak, amelyek mérgező hatással vannak másokra, és ezek visszahatnak az életükre.

Itt az ideje, hogy az Ikrek alaposan átgondolják a meggyőződésüket, az értékeket, amelyek szerint élnek, és a kapcsolataik minőségét. Itt az ideje, hogy azonosítsák és elfogadják, mi a hamis és mi az igaz, még akkor is, ha ez a folyamat fájdalmas lehet számukra.

Lehetséges, hogy túlságosan elmerültek a misztikus elméletekben, és mindenért ezeket hibáztatták, anélkül, hogy ők maguk felelősséget vállaltak volna valamiért.

Itt az ideje a felismerésnek és az elfogadásnak, az őszinte és mély kommunikációnak. Az Ikrek a következő évben megtanulják, hogy engedjék el az életükben lévő mérgező kapcsolatokat, vagy azokat a szokásokat, amik ártanak a számukra értékes emberekkel felépített bizalomnak.

Mérleg

2024-ben a Mérlegnek meg kell gyógyítania a tudatlanság karmáját.

A jegy szülöttei talán már régóta sekélyesek voltak nem feltétlenül rossz értelemben, inkább csak alkalmazkodásként a körülményekhez. Mindig a legrövidebb és legkönnyebb utat próbálták választani, talán túlságosan is mások segítségére támaszkodtak, vagy éppen értékesebbnek tartották magukat más embereknél a környezetükben.

A Mérlegek 2024-ben nehéz és összetett helyzetekkel szembesülnek majd, ahol be kell bizonyítaniuk, hogy valóban felkészültek, olyan helyzetekkel, ahol már nem választhatják a rövid és könnyű utat.

Ráadásul számon kérhetik rajtuk mindazt, amit eddig elmulasztottak, kihagytak az útjuk során, mindazok a dolgok/információk/emberek, akik mellett elmentek, most újra az útjukba kerülnek, és ezekre oda kell figyelniük.

Egy másik fontos dolog a tudatlanság karmájának gyógyításához a másokkal való kommunikáció.

Lehet, hogy meggondolatlanul beszéltek, nem számolva azzal, hogy megbánthatnak másokat. Ezért a hozzáállásért azonban 2024-ben karmikus büntetést kapnak. A Mérlegek megfizetnek azért, amit mondanak, és fontos, hogy nagyon óvatosak legyenek a kommunikációjukkal, és különösen azzal, hogy miként nyilvánítják ki a véleményüket.

Skorpió

2024-ben a Skorpióknak meg kell gyógyítaniuk az agresszió karmáját.

A Skorpiónak, ennek a titokzatos, de egyben bosszúálló csillagjegynek a szülöttei gyakran megtapasztalhatták a saját dühkitöréseiket, amikor valami nem tetszett nekik. Lehetséges, hogy inkább ráerőltették a nézeteiket másokra, ahelyett, hogy megpróbálták volna bizonyítani az igazukat, vagy elnyerni mások bizalmát.

Talán még azt is kihasználták, hogy vezető pozícióban voltak, hogy ráerőltessék nézeteiket, véleményüket és ötleteiket másokra.

Ez a hatalommal való visszaélés nem csak a munkahelyükön, de más környezetben is történhetett. Előfordulhatott, hogy a tekintélyüket a gyerekeik, partnerük, barátaik, stb. ellen használták.

2024-ben a Skorpióknak sok vesztenivalójuk lesz, ha nem gyógyítják meg az agresszió karmáját.

Ezeknek a szülötteknek meg kell tanulniuk a meggyőzés és a tolerancia, a kompromisszumok művészetét. 2024 arra ösztönzi őket, hogy tanulják meg elfogadni, hogy másoknak is lehet véleményük, még ha ez ellenkezik is az övékkel, és ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tévednek. Másoknak is joguk van próbálkozni és kifejteni az elképzeléseiket.

Ha a gyógyulás útján haladnak, a Skorpiók új ötletekkel, új információkkal gazdagodnak, és könnyen túllépnek a korlátaikon. Élvezni fogják mások fantáziájának és gondolkodásának sokszínűségét, és megtanulhatnak velük együttműködni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek