KuriózumEltörte a gerincét a vőlegény, miután a barátai feldobták az esküvőn és...

Eltörte a gerincét a vőlegény, miután a barátai feldobták az esküvőn és leejtették

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Életük legszebb napja tragédiába torkollott, a vőlegény ugyanis gerinctörést szenvedett, a menyasszony pedig teljesen kiborult ettől. Liviu, a 31 éves vőlegény, két helyen szenvedett gerinctörést, miután kicsúszott az őt dobáló vendégkoszorú karjai közül.

Az eset péntek este történt Félixfürdőn 21:00 óra körül, nem sokkal a menyasszony és a vőlegény tánca után. Liviu-t a barátai a szokásokhoz híven magasra dobálták, és közben éljenezték, azonban a nagy boldogság hamar tragédiába fordult.

“Úgy emlékszem, hogy kicsit több, mint fél óra telt el a vőlegény és a menyasszony tánca után. Amikor másodszor dobtak fel, nem fogtak ki rendesen, és a hátamra zuhantam” – emlékezett vissza az esetre Liviu, miután magához tért a kórházban.

Eltörte a gerincét a vőlegény, miután a barátai feldobták az esküvőn és leejtették

Amikor a vőlegény leesett, a menyasszony gyorsan megfogta a kezét és felsegítette egy székre, hogy leüljön, azonban a szakemberek elmondása szerint ez volt a lehető legrosszabb dolog, amit akkor tehetett. A mentő pillanatok alatt a helyszínre érkezett, és a nagyváradi kórházba szállították a sérült vőlegényt. Jelenleg még zajlanak a speciális vizsgálatok, de úgy tűnik, hogy két csigolyája súlyosan sérült.

“A legrosszabbtól félek. Aznap éjjel a bal lábamat alig tudtam megmozdítani, aztán reggelre mintha kicsit javult volna a helyzet” – mondta a vőlegény.

Az esküvő a baleset után folytatódott, de láthatóan egyáltalán nem volt olyan a hangulat, mintha a vőlegény is ott lett volna. Liviu Filimon azon gondolkodik, hogy beperelje-e a balesetért felelős személyeket, éppen ezért felvette egy ügyvéddel a kapcsolatot.

Ilyen esetekben az incidenstől számított 3 hónapon belül bűnvádi feljelentést lehet tenni testi sértés miatt, vagy büntetőjogi felelősségre vonást is lehet kérni – mondta Ioana Țenț ügyvéd.

“Ha az áldozat pert akar indítani, akkor anyagi kártérítést követelhet, amely egy kívánt pénzösszegből áll, és a bíróság dönti el, hogy milyen kártérítést kaphat” – közölte az ügyvéd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek