GasztroElkezdi díszíteni a tortát, a végére egy igazi remekmű készül belőle! -...

Elkezdi díszíteni a tortát, a végére egy igazi remekmű készül belőle! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak olyan remek háziasszonyok, akik képesek a legbonyolultabb tortákat is elkészíteni, amelyek annyira finomra sikerülnek, hogy beszélni is fölösleges róla. Azonban a díszítéssel kissé hadilábon állnak, így sokszor elégedetlenek remekműveikkel, még akkor is, ha a család, ismerősök 5 perc alatt eltüntetik a tálcáról a tortakülönlegességet.

tortadiszites

Az alábbi videóban egy egyszerű praktikát ismerhetünk meg. Mindössze vaj, tortadíszítő tölcsér, ételszínező, esetünkben rózsaszín és pár edény szükségeltetik hozzá.

Összesen három színárnyalatú vajkrémet kell elkészíteni, az erősebb rózsaszínűtől a halványabbig. Ha megtöltöttük a díszítő tölcsérünket a vajkrémekkel, akkor máris foghatunk neki a rózsák megformálásának. Nem kell megijedni, nem annyira bonyolult, óvatosan kell kinyomni a krémet, közben egy kissé emeljük felfele a tölcsért és jobbra fordítsuk el, és készen is van az első virágunk.

A torta feldíszítésekor előbb kezdjük az erősebb színt használni, majd a két halványabb változatot. Igazi csoda, ha elkészül. Kicsit kár is beleharapni, annyira szép.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek