KuriózumElképesztő jelenet Romániában: kezéből eteti a medvét egy kislány!

Elképesztő jelenet Romániában: kezéből eteti a medvét egy kislány!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ijesztő jelent került fel a Facebookra, amin egy kislány édesapjával kézből etet egy medvét.

Egyre több a medvetámadás Romániában, ennek ellenére az emberi tudatlanság és felelőtlenség úgy látszik határtalan. A Facebookra feltöltött filmecskében jól látszik, amint egy kislány és édesapja egy medvét etet, sőt a kislány egy adott pillanatban meg is akarja simogatni az állatot.

Apja nem is akarja megakadályozni, sőt egy kenyérdarabot nyújt a medvének, aki mohon falja a csemegét.

„Istenem, micsoda felelőtlenség! A kislány melletti felnőttet drasztikusan meg kellene büntetni” – írja Electra Ghiza újságíró, aki Facebook oldalán tette közzé a videót.

Dumnezeule, câtă inconștiență! Adultul de lângă fetiță ar trebui drastic sancționat.Ursul nu ar trebui hranit deloc, niciodata, niciunde, nici macar la observatorul din padure. E animal salbatic deprins sa isi gasesca singur de mancare. Hranirea artificiala ii schimba comportamentul si, in timp, schimba si caracteristicile speciei, spun biologii. In cartea de zoologie scrie ca ursoaica face, de regula, un pui. Acum, cele mai multe ursoaice au doi, chiar trei, pui. Specialistii zic ca trebuie sa cautam cauza in istoria indelungata a vanatorii de trofeu, in infiintarea observatoarelor cu hrana complementara, in gestionarea proasta a deseurilor menajere. Asadar, pericolul nu sta doar in defrisari.

Posted by ELECTRA GHIZA jurnalist on Monday, July 1, 2019

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek