HolotropikumÉlelmiszerek, amelyek növelik a pozitív energia vibrációját!

Élelmiszerek, amelyek növelik a pozitív energia vibrációját!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A körülöttünk lebegő auránkra sok külső tényező hat, még az élelmiszerek is. Ha ez a különleges energiamező vibrációja hanyatlani kezd, akkor leggyakrabban megbetegszünk, vagy pszichés rosszullétek alakulnak ki, mint amilyen a depresszió, a nyugtalanság, vagy a kimerültség.

vibracios-szint

Minél magasabb a vibrációs rezgésszám, annál közelebb kerülünk a spirituális egyensúlyhoz, ami a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ezért annyira fontos, hogy “karban” tartsuk az auránkat, időnként megtisztítsuk. Ezt pedig a táplálkozásunkkal is segíthetjük!

Nézzük, melyek azok az élelmiszerek, amelyek megemelik az energia vibrációs szintjét!

Spirituális szakemberek úgy vélik, hogy azok az élelmiszerek, amelyek valamilyen természetellenes beavatkozással készültek, mesterségesen átalakították, azok igenis káros hatással lehetnek az aurára, annak vibrációjára. Ez igaz az állati eredetű ételekre is, ahol kegyetlen körülmények között tartották a húsnak valót, például a sertéseket, a csirkéket, és a növényi terményekre is vonatkozik a feltételezés, hiszen nem mindegy, hogy az adott gyümölcs a napon, vagy esetleg egy konténerben érett be, a génmódosított növények egészségkárosító hatásairól nem is beszélve.

Gondoljunk csak bele, hogy az élelmiszeriparnak milyen “trükkökhöz” kell folyamodnia ahhoz, hogy minél gyorsabban, minél több csirkehúst tudjon előállítani. A növekedéshormonok pont ezt teszik lehetővé, csak az a gond, hogy ezeket a szereket mi is elfogyasztjuk a csirkemellel együtt.

Akkor mit érdemes fogyasztani?

Ha lehetőségünk van, igyekezzünk minden szükséges élelmiszernek valót előállítani. Kertészkedjünk, neveljünk mi magunk haszonállatokat. Ha erre nincs lehetőség, akkor próbáljunk meg beszerezni több zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket a háztáji gazdaságoktól, bio kertészetektől. A szervezetünk meg fogja hálálni a gondoskodást, és nem leszünk betegek, ami nagyon jó hír a mai világban. Mert igaz a mondás: “Az vagy, amit megeszel.”

Csírák

A bio magokból sarjadó csírák nagyon egészségesek, energiát adnak nem csak a sejteknek, de még az auránknak is. Ezt már olvastad? Házi készítésű csodaszer, amely elpusztítja a rákos sejteket

A gyógynövényekből készült teák, vagy a kombucha tea tele vannak egészség- és auravédő hatóanyagokkal, erősítik a immunrendszert, csökkentik a gyulladásokat.

A táplálkozás mellett érdemes odafigyelni a lelkünkre is. A meditáció, a jóga, az egyszerű életmód, a hála, a megbocsátás kifejezése, a béke is jótékonyan hat. Ahogyan a pozitív gondolatok előtérbe helyezése, a negatívok elkerülése is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek