HoroszkópEkkor lenne érdemes megházasodnod a csillagjegyed szerint!

Ekkor lenne érdemes megházasodnod a csillagjegyed szerint!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A sorsa senkinek sincs kőbe vésve, de az asztrológiával mégis olyan útmutatásokra lelhetünk, melyek segítségével könnyedebben alakíthatjuk életünket. Tudósok szerint az asztrológia az ősi görög időkig nyúlik vissza, és valahonnan a Mezopotámia területéről származik. Később Indiában is meghonosodott a hagyománya, és végül innen jutott el a kínai területekre is.

Ekkor lenne érdemes megházasodnod a csillagjegyed szerint!

Lehet vitatkozni az asztrológia megbízhatóságáról és hitelességéről, mégis a legtöbb embert ma is foglalkoztatja az, hogy mit tartogatnak számára a csillagok. Ebből kiindulva (no meg abból is, hogy mindenki életében előjön egyszer a házasság kérdése) összegyűjtöttük, hogy a 12 csillagjegy szülötteinek hány éves korukban volna ajánlatos megállapodniuk.

KOS: március 21. – április 19.

A Kos határozott és önálló személyisége mellett folyamatos társaságra vágyik, ezért leginkább a 20-as éveik elején ajánlott az, hogy összekössék életüket szívük választottjával.

BIKA: április 20. – május 20.

A Bika életcélja egy stabil otthoni háttér megteremtése. A szerelem beköszönte után leginkább a 20-as évek közepén kezdik komolyabban belevetni magukat a családalapításba.

IKREK: május 21. – június 21.

Az Ikrek szerelmi elvárásai minden romantikus elképzelést felülmúlnak. Párjukra már 20-as éveik során rátalálnak, viszont házasságra csak a 30-as éveikben adják fejüket.

RÁK: június 22. – július 22.

A Rák szülöttei igen szerethető és kedves egyéniségek. Házastársukra 30-as éveik elején találnak rá.

OROSZLÁN: július 23. – augusztus 22.

Az Oroszlánok mindig úgy választanak párt maguknak, hogy az, az adott szituációban, a lehető legjobb legyen számukra. Viszont életük nagy szerelmére a 30-as éveik végén lelnek rá, és onnan kezdve visszavesznek a tempóból.

SZŰZ: augusztus 23. – szeptember 22.

A Szűz csillagjegy szülöttei tudatosan kutatják a házas életből fakadó boldogságot, számukra ez az egyik legnagyobb örömforrás, éppen ezért már a 20-as éveik első felében megállapodnak.

MÉRLEG: szeptember 23. – október 22.

A Mérlegek egyszerűen szerelmesek a szerelembe! Ők az egyik olyan csillagjegy szülöttei, akik képesek olvasni az apró jelekből, ezért mindig érzik, hogyan kellene életüket alakítsák. 20-ik életévük környékén örömmel vágnak bele a házas életbe.

SKORPIÓ: október 23. – november 21.

A Skorpió csillagjegy hosszú ideig szeretné megőrizni függetlenségét, ezért csak a legkülönlegesebb partnerük tudja annyira meghódítani szívüket, hogy megházasodjanak. Ez történhet akár a 20-as éveik közepén, de a 30-as éveik vége felé is.

NYILAS: november 22. – december 21.

Egy nyilas sose zsarolj érzelmileg, ha a jövőben hosszútávra tervezel vele. A szabadság a lételemük, a házasság erőltetése csak megrémiszti őket. Legtöbbször 30 éves koruk körül szánják el magukat a házasságra.

BAK: december 22. – január 19.

A Bak tipikusan az a csillagjegy, amelyik egyszer szeret 100%-ig meggyőződni arról, hogy működik a kapcsolat, mielőtt megházasodna. Biztonságban akarja magát párja mellett tudni, és érezni akarja, hogy a legrosszabb helyzeteket is képesek együtt kezelni. Minderre elegendő ideje jut 25-30 éves koráig, és ekkor szánja el magát a döntésre.

VÍZÖNTŐ január 20. – február 18.

A Vízöntő rendkívül energikus és lelkes, éppen ezért nem árt, ha várnak az esküvővel addig, amíg „felnőnek kicsit a feladathoz”. Ennek ellenére, mégis a legtöbbször már a 20-as éveik elején fejest ugranak a dolgokba.

HALAK február 19. – március 20.

Egy intenzív érzelmekkel telített kapcsolat rémisztő lehet a Halak számra, ezért addig halogatják a házasságot, amíg elég magabiztosságot nem gyűjtenek ahhoz, hogy érezzék, hosszútávon is működni fog a kapcsolat. Általában 30-as éveikben köztik össze párjukkal az életüket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek