KuriózumEgyütt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

Együtt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az orvosok, kutatók az évek folyamán azt figyelték meg, hogy azokban a családokban, ahol van macska, jobb az emberek közérzete, ritkábbak a betegségek, és ha ki is alakulnak, azok hamarabb gyógyulnak meg.

Együtt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

A macskáknak gyógyító energiáik vannak

A macskákban jelen van egy különleges elektromágnesességet érzékelő és kibocsátó berendezés, amelynek segítségével képesek megérezni, ha valakinek valamilyen szerve nem működik megfelelően, ilyenkor a macska rendszerint ahhoz a területhez fekszik közel, és addig ül ott, ameddig meg nem gyógyul az illető.

A szőrgombócok az idegrendszeri problémákkal küzdőkön is segíthetnek, hiszen nyugtató, önbizalomnövelő, optimista hatást váltanak ki.

Macskával a szívbetegségek ellen

A macska remek kardiológus, hiszen aki magas vérnyomásban szenved, annak csökkenésében remekül tud segíteni egy cicus, de annak is, akit szélütés, vagy szívroham ért. Egy amerikai felmérés során megállapították, hogy a macskát tartó személyek esetében 30-40 százalékkal alacsonyabb a szívroham kockázata.

Ezt már olvastad? Kiábrándító, hogy mit gondolnak a macskák rólunk! A szakemberek magyarázata neked is csalódást fog okozni!

A cicák az agyműködésre is jó hatással vannak

A szakértők azt is megvizsgálták, hogy a macskát tartó embereknek mennyire friss a memóriájuk, és arra jöttek rá, hogy akik gyakran simogatják kedvencüket, ezzel a tenyerükön olyan pontokat stimulálnak, amelyek hozzájárulnak a memória hosszútávú megőrzéséhez, sőt képesek csillapítani a lázat, erősíteni a csontozatot.

Együtt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

Lány cica, vagy kandúr

A bioenergetikai mérések alapján kiderült, hogy a nőstény macskák gyógyító, nyugtató ereje nagyobb és fejlettebb a kandúrokénál. A lány cicák inkább az ideg- és keringésrendszeri betegségekre vannak jó hatással, a kandúrok pedig az ízületi betegségekben szenvedők számára hozhatnak enyhülést.

Ezt már olvastad? Így jelzi a macska, ha negatív energiákat tapasztal egy lakásodban!

A fekete macska remek választás

A fekete cicák nagyon sok negatív energiák képesek elszívni, ezért nagyon jól jönnek ott, ahol szükség van egy energetikai nagytakarításra. Emellett hozzájárulnak az emésztés javításához, valamint a magas vérnyomás csökkenéséhez.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek