Március 1-én és 2-án a Szűz jegyébe lépő Telihold olyan alapenergiákat mozgat meg, mely segíthet még jobban elmélyíteni a figyelmünket.

Egyszerű rituálé a Szűz jegyében járó, márciusi Telihold energiáinak bevonzására!

Az éve eleji óriási energiamozgások után, melyeket a fogyatkozások okoztak, most kissé kimerültebbnek és figyelmetlenebbnek érezhetjük magunkat. Ha újra fel szeretnéd erősíteni a körülötted lévő energiákat és az utadra szeretnél minden erőddel koncentrálni, akkor a Szűz jegyében járó Telihold energiái útmutatásul szolgálhatnak.

A következő rituálé segít, hogy a most felerősödő energiákat bevonzhasd a mindennapjaidba. Segítségével befogadóbbá válhatsz, és magabiztosabban haladhatsz céljaid megvalósítása felé.

A legmegfelelőbb időpont ennek a rituálénak az elvégzésére a március 1-9. közötti időszak.

Amikre szükséged lesz:

  • a kedvenc füstölőd;
  • gyertya (legmegfelelőbb a lila, kék, vagy fehér színű lenne, de ha nincs erre lehetőséged bármilyen megteszi);
  • 3 darab a kedvenc kristályaid közül;
  • egy toll és három darab papír;

1. Első lépésként hunyd le a szemed, és tedd fel magadban a kérdést, hogy a kristályaid közül melyik három lenne a legelőnyösebb most számodra. Nyisd ki a szemed, és válaszd ki azt a hármat, amelyik elsőre megragad.

2. Következőként a füstölővel (ami lehet zsálya, tömjén, vagy bármi amit kedvelsz) tisztítsd meg az aurádat és a környezetedet a következő mantrát mondva:

„Megtisztítom magam minden múltbéli kétségemtől és félelmemtől. Elengedek mindent, ami visszatart, vagy akadályoz az előrehaladásomban. Elengedem a magam iránt érzett bizonytalanságaimat és aggodalmaimat, helyüket szeretettel, magabiztossággal és motivációval töltöm ki. Minden nehézség megsemmisülni látszik, tiszta lappal indítok és haladok a nekem legmegfelelőbb úton.” – természetesen, ha kedved a saját magad írta mantrát is alkalmazhatod.

3. Gyújtsd meg a gyertyát és helyezd az asztalra, majd a három kristályt helyezd köréje háromszög alakzatban. (Ha nincs kristályod, helyettesítheted természetes kövekkel, vagy akár virágokkal is.)

4. Ülj le a földre törökülésbe, vagy egy olyan székben helyezkedj el, amelyről leér a lábad a földig. Hunyd be a szemed és végy 11 mély lélegzetet. Légzés közben képzeld el, ahogy a testedet kitölti a fehér fény minden egyes belégzésnél, és a kifújással a sötét energiák távoznak belőled.

5. Vedd a kezedbe az egyik kristályt, majd mondd magadban ezt: „Akkor érzem leginkább azt, hogy a jó úton haladok, amikor…”– és egészítsd ki azzal, ami a rád vonatkozik. Ezt ismételd meg mindhárom kristállyal, különböző kiegészítéssel.

6. Mikor megvan a három válaszod, írd le őket külön a három papírlapra. Tűrd ketté a papírt és tedd a háromszög-alakzatba visszarendezett kristályok alá.

7. Most ismét végy 11 mély lélegzetet, hunyd le a szemed és helyezd a kezed a szíved köré. Ígérd meg magadnak, hogy hallgatni fogsz azokra a bölcs energiákra, melyek segítségedre sietnek. A következő mantrával megerősítheted ezt:

„A tőlem telhető legjobbat fogom tenni azért, hogy az utamon tudjak járni. Tudom, hogy küldetésemen támogatva és vezetve vagyok. Azt is tudom, hogy mindaddig jó irányba haladok, míg szeretem önmagam. Köszönök mindent.”

8. Időzz el így még egy kicsit a gyertyafényben, majd mikor úgy érzed fújd ki, de a kristályokat és az alattuk lévő papírokat hagyd úgy egész éjjelre. Reggel tedd el a lapokat jó helyre, de akár el is égetheted, ha ehhez van kedved.

9. A következő 3 éjszakán a kristályokat helyezd az ágyad mellé, hogy segítsenek még jobban bevonzani a Telihold energiáit.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.