LélektárMárcius 2-án Telihold lesz a Szűz jegyében. Őrizz meg mindent, ami működik!

Március 2-án Telihold lesz a Szűz jegyében. Őrizz meg mindent, ami működik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Készülj fel március 2-ai Teliholdra, amely a működőképesség fontosságára helyezi az energiaáramlásokat, így védd, őrizd meg azokat a dolgokat, emberi kapcsolatokat, amelyek jól működnek, mert ezáltal tele leszel energiával, tisztábban fogod látni a dolgokat, praktikusabban fogsz gondolkozni.

Március 2-án Telihold lesz a Szűz jegyében. Őrizz meg mindent, ami működik!
Fotó: Pixabay.com

A Telihold a teljességet hozza el, így az elmúlt időszak munkájának gyümölcsei most beérhetnek. Ahogyan az elmúlt hónapokban, években döntöttél, cselekedtél, most azt fogod visszakapni.

A mostani Telihold felerősíti a fejlődés, az anyagi javak bővülését elősegítő energiákat, ezért a következő napokban figyelj minden lehetőségre, légy nyitott.

A Szűz-Halak tengely most áldozatok meghozatalára késztet, így meg kell szabadulnod a használaton kívüli dolgoktól, mert különben nem tapasztalhatod meg a tisztaság és a szabadság üdítő érzését. Emellett most az időszak arra is kedvező lehet, hogy méregtelenítő kúrát folytass, és megújulj úgy külsőleg, mint belsőleg.

Lássuk, milyen lehetőséget tartogat számodra a Szűz jegyében lévő Telihold!

1. Működőképesség

Minden ami működik, azt őrizd meg, amit viszont már nem lehet megjavítani, attól meg kell szabadulnod, mert másképp nem tudhatsz semmiféle változást eszközölni az életedben. Törekedj az egyensúly kialakítására a munkádban és a magánéletedben. Keress olyan megoldásokat, amelyek megkönnyítik a dolgodat. Teremts olyan körülményeket magadnak, ahol jól érzed magadat.

2. Ápolás, karbantartás

A mostani Telihold arra ösztönöz, hogy jobban odafigyelj magadra, a testi és lelki egészségedre. Étkezz változatosan, kiegyensúlyozottan. Találd meg azt a mozgásformát, életmódot, amitől erőre kapsz, ami energiát ad.

3. Engedékenység

A folyamatos harc, küzdelem feszültséget okoz az életedben, amitől érdemes megszabadulnod. A legjobb módja ennek, ha engedékenyebbé, barátságosabbá válsz, mert ha makacsul mindennek ellenállsz, akkor azzal jelentősen ronthatsz az életminőségeden. Légy engedékeny magaddal szemben is, tedd azt, amire vágysz, engedd ki a felgyülemlett érzelmeket, feszültségeket. Kérdezd meg a szívedet, hogy mire vágyik, és légy bátor, hogy teljesítsd a kívánságát, mert elérkezett az idő, hogy most igazán kiállj magadért, és az álmaidért.

4. Regenerálódás

Most ez egy ideális időszak a regenerálódásra, arra, hogy jól érezd magad, meggyógyulj és ismét tele legyél lelki és testi energiával. Mindehhez szükség van arra, hogy szeresd az életedet, önmagadat, mert enélkül nem tudod újjászervezni az életedet. A kapcsolatod a családoddal is javulhat a következő időszakban. Lásd meg mindenben a szépet, a jót, és cselekedj, mert mindig van esély a megújulásra.

5. Változás

Ez az időszak most remek lesz arra is, hogy változásokat eszközölj az életedben. Ne feledkezz meg a saját szabadságodról sem, hiszen csak akkor tudsz igazán élni, változtatni az életeden, ha szabad vagy. És ezt most a Telihold lehetővé is teszi számodra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek