KuriózumEgy teszt, mely kinyitja a tudatalattid kapuját: Válassz egy kulcsot, és megtudod...

Egy teszt, mely kinyitja a tudatalattid kapuját: Válassz egy kulcsot, és megtudod mi életed rejtett vágya!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alábbiakban válassz egyet a hat kulcs közül, és megtudhatod általa személyiséged rejtett tulajdonságait, sorsodat és lelked titkolt vágyait!

Egy teszt, mely kinyitja a tudatalattid kapuját: Válassz egy kulcsot, és megtudod mi életed rejtett vágya!

1. Kulcs – Gratulálunk! Az általad választott kulcs, a legritkább kulcsok egyike, mely ugyanakkor a Barátság, a Hűség, az Önfeláldozás és a Feltétel nélküli Szeretet szimbóluma. Még ha látszólag távolságtartó személynek is tűnsz, de akire mindig számíthat a környezete, valójában egy érzelmekkel teli személyiség vagy, aki a végsőkig képes kiállni szeretteiért.

Dinamikus, eltökélt és leleményes vagy, aki szívesen ad tanácsot az arra szorulónak. Lehet, hogy a sors elszakít a szülőhelyedtől, és bár a lelked mindig visszavágyik, megállod a helyed bárhol is leszel.

Életed titkolt vágya, hogy minden területen elérd a harmóniát, és egy nyugodt élet várjon szeretteid és barátaid körében, minél közelebb a természethez és a Teremtőhöz.

2. Kulcs – A kulcs melyet választottál, a nagy Utazások kulcsa, mellyel együtt az újat, a megújulást és a szép élményeket választottad. Szabad, optimista és pozitív jellem vagy, aki szereti a felfedezéseket. Határozottan kiállsz nézőpontjaid mellett, de néha hajlandó vagy az „arany középút” elfogadására is.

Életed titkolt vágya, az utazás, hogy minél több embert megismerhess, hogy új dolgokat fedezhess fel. Nem szeretsz egy helyben maradni, mert hamar elunod magad. A szerelem megtalálása nem életcél számodra, de nagy valószínűséggel rátalálsz a „nagy Ő-re”.

3. Kulcs – Ez a kulcs, a Képzelet és a Varázslat kulcsa. Befelé forduló személyiség vagy, gazdag képzelőerővel, nemes szellemmel és a tisztán látás erejével megáldva. Szereted tanulmányozni az emberi lelkeket, és akik hozzád fordulnak, számíthatnak önzetlen segítségedre. Kellemes személyiség vagy, tele türelemmel, akit nagymértékben vonzanak az ezoterikus dolgok, még ha ez nem is feltételezhető rólad első látásra.

Életed titkolt vágya, azon képességeid fejlesztése, melyekkel másokon segíthetsz, másokat gyógyíthatsz. Lelked mélyén arra vágysz, hogy egyszer találkozhass a világ nagy spirituális vezetőivel, mely lelkiekben tesz majd téged gazdaggá.

4. Kulcs – A választott kulcs a Megérzés és a Jövőlátás kulcsa. Megérzésed mindig jó segítség lesz számodra, valahányszor szükséged lesz rá. Mintha a jövőből érkeznél a jelenbe, hogy megváltoztasd a világot! Kreatív és eredeti személyiség vagy, akinek mindig sikerül valami nagyszerűt alkotnia, mellyel elkápráztatja környezetét.

Életed titkolt vágya, hogy szebbé és jobbá tedd a világot, és hogy fényt és reményt vigyél mások életébe.

5. Kulcs – A kulcs, melyet választottál, a Szerencse kulcsa. Általában véve szerencsésnek tekintheted magad, erős, nyugodt és élettel teli személyiséggel megáldva. Környezeted csodálja szenvedélyedet és nyugalmadat, mellyel mindennapi teendőidet végzed. Dinamikus személyiség vagy, akinek mindig sikerül a megtalálnia a megfelelő megoldást. Nagyfokú önállóságod és szabadság vágyad nem tűri a korlátokat. A szerencse jellemez általában, úgy szakmai, mint pénzügyi téren.

Életed titkolt vágya, hogy rátalálj a megfelelő párra, akivel egy boldog családot alapíthatsz, mely a kölcsönös szeretetre és megbecsülésre alapul.

6. Kulcs – Gratulálunk! Választásod az Értelem és a Világosság kulcsára esett, mely kinyitja számodra a bőség kapuját. Realista személyiség vagy, aki két lábbal áll a földön, és aki szereti egyszerűen, a saját meggyőződése alapján élni az életet. Rátermettséged nem vitatható, környezeted nagyon szeret a szókimondásodért és az őszinteségedért. Szigorú vagy önmagaddal és másokkal szemben is, azonban mélyen, te egy érzékeny, és finom lélek vagy, aki retteg a tévedésektől.

Életed titkolt vágya, hogy minél többet láthass, érezhess, tanulhass és felfedezhess, hogy spirituálisan fejlődhess, nagy dolgokat hagyva hátra az emberiség számára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek