KuriózumEgy olyan világban, ahol a szívtelenség uralkodik, próbálj jó ember maradni!

Egy olyan világban, ahol a szívtelenség uralkodik, próbálj jó ember maradni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Olyan világot élünk, amelyben jobban érvényesül a csaló, hamis és kétszínű ember, mégis hosszútávon sokkal jobban megéri, ha megpróbálsz Ember maradni minden körülmények között. Légy óvatos, körültekintő és becsületes!

Légy erős, ne engedd át magad a megtört szív fájdalmának, az élet sokszor kegyetlen játékot játszik veled, de minden alkalommal fel kell állnod, és tovább kell menned az úton.

Építs masszív alapot szeretetből, és ne engedd, hogy bármilyen vihar ledöntse a házad! A szeretet az egyik legnagyobb erő a világon! Az élet néha kegyetlen, de alapjában véve csodálatos dolgoknak lehetsz részese nap, mint nap, csak nyitott szemmel kell járnod!

Egy olyan világban, amelyben az önzőség uralkodik, oszd meg, amid van! Tanulj meg adni a körülötted lévőknek, és meglátod ez az önzetlen cselekedet boldoggá tesz! Légy te a legjobb barát, a legjobb szülő, a legjobb munkatárs, legyen öröm a társaságodban minden perc! Ismerőseid tudják, hogy mindig számíthatnak rád!

Egy olyan világban, amely arra kényszerít, hogy légy önző, közömbös és rideg, tanulj meg kedvesnek, segítőkésznek, bátornak és figyelmesnek lenni. Légy te az, aki elsőként mondja, hogy “szeretlek”!

Egy olyan világban, amelyben már nem mernek álmodni, hinni és szeretni az emberek, légy te az, aki mindent megtesz azért, hogy megvalósítsa az álmait. Az élet nehéz, de ugyanakkor csodálatos is! Az élet kiszámíthatatlan, de mégis a legnagyobb ajándék! Tanuld meg, hogy a pohár mindig félig tele van!

Egy olyan világban, amely arról próbál meggyőzni, hogy a hamis, de rövidebb utat válaszd, maradj mindig őszinte és egyenes! Az élet sokkal könnyebb lesz, ha jóban leszel magaddal, elfogadod a hiányosságaidat, és felismered az erényeidet!

Ne próbálj másoknak megfelelni, élj a szívednek kedves életet, úgy cselekedj, hogy jól érezd magad a bőrödben nap, mint nap! A nap végén pedig árasszon el az a szeretet, amit másoknak adtál, tekints elégedettséggel és szeretettel minden megélt percre.

Ne engedd, hogy a negatív dolgok és a rossz akaratú emberek befolyásoljanak, élj a szeretet erejével!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek