Ha más ruhákat többször is felveszünk különböző alkalmakra, azt minden hölgy tudja, hogy az esküvői ruha, modelltől függetlenül, csak egy alkalommal viselhető az életben, a nagy napon. Egy nő ennek ellenkezőjét akarta bizonyítani, amikor egy esztendőn keresztül viselte az esküvői ruháját, és ennek oka szinte hihetetlen.

Amikor megvette menyasszonyi ruháját, Dawn Winfield-Hunt meg volt győződve arról, hogy csak az esküvő napján fogja viselni, de a másnap megrendezett bulin meggondolta magát. Az esküvő utáni napon szervezett grill partin, a nő újra felvette fehér ruháját, és ekkor jött rá, hogy ezt sokkal gyakrabban meg kell majd tennie a jövőben is.

„A ruhát a grill parti alkalmával is felvettem, és ennek mindenki örült. Aztán úgy döntöttem, hogy egész héten viselem, így elmentem a boltba, és beöltözve deszkáztam. Rájöttem ugyanis, hogy ez nagyon boldoggá teszi az embereket.” – mondta Dawn Winfield-Hunt.

Miután egy hétig viselte a ruhát, úgy döntött, hogy nem hagyja abba, és egy évig minden nap magára fogja ölteni. Így Dawn Winfield-Hunt esküvői ruhában járt vásárolni, vacsorázni, fesztiválra, és még a ház felújításáról is gondoskodott.

„Az emberek imádják ezt! Olyan boldogok, mindig mosolyognak körülöttem, és megállnak velem beszélgetni.” – mondta Dawn Winfield-Hunt.

A nő úgy döntött, hogy folytatja ezt a kihívást, mert örömmel látta, hogy mosolyt csal a körülötte lévők ajkára. A ruhát egy helyi jótékonysági boltban vásárolta meg, és 300 fontot fizetett érte. Tervei között szerepel egy szeretetszolgálati rendezvény megszervezése is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.