KuriózumEgy kisfiú megmagyarázhatatlan esete, aki visszaemlékezett, hogy előző életében pilótaként vesztette életét...

Egy kisfiú megmagyarázhatatlan esete, aki visszaemlékezett, hogy előző életében pilótaként vesztette életét a II. Világháborúban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kisfiúnak előjöttek az emlékei, hogy hogyan vesztette életét a második világháborúban! Valóban létezik reinkarnáció?

A louisianai kisfiú, James Leininger már egészen kis korában imádta a játékrepülőket, két éves korától pilóta szeretett volna lenni, amikor valami megmagyarázhatatlan dolog történt vele.

A fiúnak rémálmai lettek, és folyton azt álmodta, hogy repülőgép szerencsétlenséget szenvedett és lezuhant. Akkor még senki sem gondolt arra, hogy egy előző életéből egy régebbi emléke tért volna vissza álmában.

A rémálmok egyre gyakrabban tértek vissza, egyre tisztább képek kezdtek jelentkezni, a gyerek mindig felsírt, és, ha nagy nehezen vissza is aludt, reggel zaklatottan ébredt.

A szülők akkor még semmit sem gyanítottak, pedig James kétévesen el tudta mondani, hogy hogyan kell egy vadászgép tartályát leszedni, és meg tudta mutatni, hogy felszállás előtt hogyan kell ellenőrizni a gépet.

Amikor egyre gyakrabban kezdtek előfordulni James repülőgépes álmai, a szülők felkeresték Carol Bowman reinkarnációs szakembert. Segítségével egyre közelebb kerültek az igazsághoz, amikor is kiderült, hogy James előző életében a második világháborúban szolgált.

A kisfiú édesapjának elmesélte, hogy a tényleg létező Natoma nevű hajóról szállt fel a gépe. Arra is emlékezett, hogy Iwo Jimánál ölték meg a japánok 1945. március 3-án.

A szülők nyomozni kezdtek, hogy kik szolgáltak annak idején ezen a repülőgépen, és döbbenten látták, hogy volt ott egy James R. Houston Jr., aki valóban 1945. március 3-án, az Iwo Jima-i csatában vesztette életét.

Az előző élet kutatásával kapcsolatban, több mint 2500 olyan esetet ellenőriztek, amelyben az emberek azt állítják, hogy rendkívül világos emlékeik vannak egy másik életükből. Ezek a blokkolt emlékek elérhetővé válhatnak az újjászületéskor.

A világ népességének 70% -a legalább egy pillanatig átélte már a deja vu érzését. A pszichoanalitikusok szerint a deja vu érzés egy másik élet emlékeivel kapcsolatos. Ezt az érzést az agy „rövidzárlatának” tulajdonítják, amely a jelen és a múlt összekeverését okozza. Az egyházak általában kizárják a „deja vu” jelenség létezését.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek