KuriózumEgy ittas sofőr miatt elvesztette férjét és kisfiát. Futótűzként terjed a Facebookra...

Egy ittas sofőr miatt elvesztette férjét és kisfiát. Futótűzként terjed a Facebookra kitett üzenete!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy évvel ezelőtt, egy ittas sofőr tönkretett egy családot. Egyedül a nő maradt életben, hiszen a férje és az egyéves kisfia meghaltak. A Facebook adatlapjára írta ki a következőket.

12020029_10153554978080053_4852313971207421321_n.jpg

„Egy évvel ezelőtt, az a bizonyos nap is úgy indult, mint a többi. A férjem, Corey felébredt, majd elment dolgozni. Én otthon maradtam a kisfiammal, Parkerrel, és egész nap játszottunk. Amikor Corey hazaért a munkából csatlakozott hozzánk, hiszen imádta Parkert. Még volt egy kevés idő, amíg szóltak, hogy mehetünk segíteni költözni valakinek. Nem kaptunk olyan sok pénzt ezért a munkáért, de azért jobb volt, mint a semmi.

Elérkezett az idő, mindhárman beültünk a kocsiba. Akkor nem tudtam, hogy pár perc múlva minden meg fog változni. Hogy nem vehetjük meg álmaink házát, hogy Parkert nem vihetjük el a játszótérre, iskolába…

És ez nem az én, vagy a családom választása volt.

A férjem vezette az autót, a kisfiam bekötve ült a hátsó ülésen. És ekkor belénk jött egy ittas sofőr. És bekövetkezett a tragédia. Én és a férjem kirepültünk az ablakon, a 15 hónapos kisfiam bent maradt.

Egy önző, ittas ember özveggyé tett, és elvette tőlem a kisfiamat, amikor még alig voltam 21 éves.

Ez az ember, aki egyébként a balesetet követően, 24 óra múlva meghalt, megfosztott az álmaimtól, és egy életre olyan fájdalmat szabadított rám, amit nem tudom, hogy valaha képes leszek-e feldolgozni.

Hónapokon keresztül csak az imák és a barátok voltak képesek tartani bennem a lelket. Ezután döntöttem el, hogy mindenhol szót emelek majd az ittas vezetés ellen. Mindenkinek tisztában kell lennie, hogy milyen felelősséggel jár, ha részegen ül a volán mellé, hiszen egy életre tönkreteheti valaki és akár saját életét is.”

Ha te is úgy gondolod, hogy fontos lenne ezt az üzenetet továbbitani másoknak, oszd meg Facebookon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek