KuriózumEgy igazi nő „parancsolatai”: 14 dolog, amit minden nőnek be kellene tartania

Egy igazi nő „parancsolatai”: 14 dolog, amit minden nőnek be kellene tartania

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mennyire keveset is tudunk mindabból, amit az őseink tudtak.

A napokban eszembe jutott a nagymamám. A végtelenségig tudnék róla mesélni: fantasztikus süteményeket készített, amiket gyakorlatilag öt perc alatt elkapkodtunk a tányérról. 96 éves koráig egyetlen egyszer sem viselt lapos sarkú cipőt, bár a ruhatára meglehetősen visszafogott volt. A táskájában, egy apró kristályfiolában mindig magánál tartotta ugyanazt a parfümöt, és soha nem indult el sehová kalap nélkül.

A következő felbecsülhetetlen értékű tanácsot minden nőnek meg kellene fogadnia:

1. Soha ne vegyél szerszámot a kezedbe egy férfi jelenlétében, máskülönben mindent neked kell majd megjavítanod életed végéig.

2. Ha szerdáig egyetlen férfi sem hívott el randevúra, ezután már mondd azt, hogy elfoglalt vagy, mert egy rendes nőnek népszerűnek kell lennie a férfiak körében.

3. Ha egy férfi még aznap felhívott telefonon, hogy megismerkedtetek, néhány nappal későbbre szervezd a randit.

4. Ha csak néhány nappal a megismerkedésetek után hívott fel, ne fogadd el azonnal a meghívást, még akkor sem, ha már nagyon vártál rá.

5. Az étteremben ne rendeld a legdrágább fogásokat, mert megtörténhet, hogy a férfi a kevés megtakarított pénzéből hívott el vacsorázni. Az a dolgod, hogy megtudd, hogy viselkedik, mennyire kedves, nem pedig az, hogy jóllakj valaki más pénzén.

6. A parfüm a legjobb kozmetikum egy fiatal nőnek. De semmiképpen se locsold magadra, két kisebb fújás a nyakadra bőven elegendő.

7. Mindig figyelj oda arra, hogy tartod a lábaidat: a térdeidnek mindig össze kell érnie, különösen akkor, ha szoknyában vagy. A lábaknak mindig párhuzamosnak kell lenniük egymással. Nincs is annál csúnyább dolog, mint amikor egy nő nem tudja, hogy kell szépen ülni.

8. Figyelj oda a kezeidre is: illetlenség a beszélőpartnered orra előtt legyezni velük.

9. Ne nevess hangosan – nem vagy ló.

10. Soha ne csókolózz, vagy ölelkezz nyilvános helyen, mások szeme láttára. Ezeknek a dolgoknak megvan a maguk intimitása.

11. Ne légy féltékeny – nincs semmi értelme. Vagy bízol a másikban, vagy nem, harmadik lehetőség nem létezik.

12. Bánj úgy az emberekkel, ahogy te szeretnéd, hogy bánjanak veled. Ha elsőre nem sikerül, próbálkozz újra.

13. Eszedbe se jusson, nehéz dolgokat cipelni, ha férjhez mentél. A férjednek tudnia kell, hogy ez megárthat neked.

14. Ha egy férfi elfogadja a vacsorameghívásodat az otthonodba, de még egy doboz csokoládét, vagy egy csokor virágot sem hoz, mondj búcsút az ilyen „lovagnak”.

Fotó: Pinterest

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek