Napi LikeEgy haldokló kutyust fogadtak örökbe, de nem számítottak arra, ami azután történt!...

Egy haldokló kutyust fogadtak örökbe, de nem számítottak arra, ami azután történt! Megható VIDEÓ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak szomorú történetek, sorsok, amelyek minden érző emberi szívet képesek felzaklatni, mert nem tudjuk a miértekre választ. Például, hogy miért jut egyes kutyusoknak szerető gazdi, család, finom ételek, nagy udvar, más négylábúak pedig kóborolnak az utcán, majd ha a menhelyre kerülnek, sok esetben zsúfolt ketrecekben végzik. Az Egyesült Államokban minden évben 7,6 millió kutya és macska kerül be valamelyik állatmenhelyre.

faith

A problémára az egyik megoldás az lenne, ha mindenki vigyázna a kutyájára, cicájára, nem engedné elkoborolni a kedvenceket. A másik dolog amit tehetnénk, hogy amennyiben lehetőségünk van rá, fogadjunk örökbe egy bundás barátot.

Az alábbi videóban egy állatbarát családról lesz szó, akik Törökországból fogadtak örökbe egy kiskutyát. A török kutyamenhelyen szörnyű körülmények között éltek az ebek, így a lányok úgy döntöttek, hogy egy beteg kiskutyát, Faith-et viszik majd haza az Államokba.

Úgy gondolták, hogy a kutyus előbb-utóbb meg fog halni, így szerették volna biztosítani azt, hogy nyugodt körülmények között, szeretetben nyargaljon át az örök vadászmezőkre. Mikor viszont hazatértek, Faith úgy gondolta, hogy élni szeretne még imádott családja körében, így szépen megerősödött, ma már virgoncabb, boldogabb, mint eddig bármikor élete során.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek