KuriózumEgy férfi azután ébredt fel a kómából, hogy meghallotta felesége hangját: „Neki...

Egy férfi azután ébredt fel a kómából, hogy meghallotta felesége hangját: „Neki köszönhetem, hogy itt vagyok”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Don Gillmer felesége végig támogatta a férfit a több mint 60 napig tartó megpróbáltatások alatt.

Az igazi élettárs az, aki mindig mindenben a szeretett személy mellett áll, akire mindig bátran támaszkodhatunk. Egy dél-karolinai férfinak szerencséje volt, hogy ilyen nőt talált az életében, aki férje legnagyobb támasza volt, amikor az hónapokig küzdött a koronavírussal, és a férfi saját bevallása szerint, azt is a feleségének köszönheti, hogy végül felépült.

Don Gillmer, aki hónapokig küzdött a vírussal, azt nyilatkozta, azután tért magához a kómából, miután meghallotta felesége biztató szavait. „Esküszöm, hogy hallottam a hangját, és mire elment, stabilizálódott az állapotom. Ő az én angyalom. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok.” – mondta Gillmer élete szerelméről, Lacy-ről.

A 43 éves férfi 2020 júliusának elején kezdte el tapasztalni a Covid-19 tüneteit. Gillmer tudta, hogy ideje kórházba menni, amikor nem tudott elaludni, és elkezdett köhögni.

A rákövetkező napokban Gillmer a charlestoni Bon Secours St. Francis Kórházban kapott kezelést, de semmi sem bizonyult hatékonynak.

„Kétszer is kaptam vérplazmát lábadozó betegektől (akik átestek a fertőzésen), remdesivirt (egy antivirális hatóanyag), de semmi sem vált be. Semmi nem segített a gyógyulásban, és soha nem fogom elfelejteni, amikor bejöttek a papírokkal, amelyeket alá kellett írnom, hogy lélegeztetőgépre tegyenek.” – emlékszik vissza Gillmer. Családja és barátai közben létrehoztak a férfi számára egy Go Fund Me oldalt, hogy pénzt gyűjtsenek a kórházi költségekre.

Nem sokkal később, amikor a férfi láza elkezdett felmenni, az orvosoknak nem maradt más választásuk, kénytelenek voltak mesterséges kómába helyezni. Később az orvosok elmondták Lacy-nek, hogy férje gyógyulása attól függ, hogy átvészeli-e az éjszakát.

A kétségbeesett nő mindvégig férje mellett maradt. „Csak azt mondogattam neki, hogy nagyszerűen bírja, és hogy nagyon vigyáznak rá, nagyon jó kezekben van.” – mondta Lacy.

Noha Gillmer ekkor kómában volt, később azt mondta, hallotta a felesége hangját, és hamarosan magához is tért. Az azt követő napokban Gillmer számos kezelésen esett át, és újra meg kellett tanulnia járni is. Több mint 60 nappal a felvétele után, szeptember közepén végre kiengedték a kórházból.

A megpróbáltatásokra visszaemlékezve a férfi azt mondta: „Elképzeltem, hogy vezethetett aznap este a kórházba Lacy, amikor megmondták neki, hogy talán nem élem túl az éjszakát. Szinte el sem tudom képzelni ezt, és gyakran mondogatom neki, hogy nem hiszem, hogy én is képes lettem volna olyan erős maradni, mint ő.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek