Nem a hosszú lábakról, vagy a rugalmas bőrről van szó. Ami azt illeti, ez a fontos részlet nem a külsőhöz kötődik, vagy legalábbis nem közvetlenül.

A nők gyakran nem tudnak választ adni arra a kérdésre: vajon mit akarhatnak a férfiak? Az életben azonban nagyon fontos, hogy a helyes úton haladjunk. Ezért azt tanácsolom, hogy mondj le a férfiak meghódításának milliónyi lehetséges módszeréről, és egyszerűen hagyatkozz a logikára.

De vajon mi lehet az a részlet, ami vonzóvá teszi a nőket?

A szépség nem a néző szemében rejlik, hanem valahol egészen máshol.

Bizonyára te is ismersz olyan teltkarcsú nőket, akik nem testesítik meg a hagyományos szépségideált, de olyan különleges energiát és életörömöt sugároznak, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Valami egészen furcsa dolog történik: a teltebb, vagy nem hagyományos testalkattal rendelkező nők jobban vonzzák a férfiakat, mint a vékony társaik. A szépség nem a néző szemében rejlik, a dolognak sokkal több köze van a halláshoz, mint a látáshoz!

A humorérzék – a tulajdonság, ami ezerszer vonzóbbá tehet egy nőt

Sok férfi gondolja úgy, hogy a humorérzék tesz egy nőt igazán vonzóvá és népszerűvé. Gondolj csak bele: egy csúnyácska nő (ez persze mindenkinek mást jelenthet – ízlések és pofonok), akinek jó a humorérzéke, és meg tudja nevettetni a férfit, több szimpátiát képes kiváltani, mint egy szép nő, aki hallgat. A humor kellemes légkört teremt, és közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Ha egy nő pozitívan reagál a férfi vicceire – akkor lényegében 90%-ban már sikerrel járt. Az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat egymás társaságában, a lábak hosszúsága és a derékbőség mit sem számítanak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.