KuriózumEgy amerikai riporter 10 éve nem mosott kezet, mert szerinte nem léteznek...

Egy amerikai riporter 10 éve nem mosott kezet, mert szerinte nem léteznek kórokozók

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az amerikai konzervatív tévés személyiség 10 éve nem mosott kezet, mert szerint a kórokozók nem láthatók, ezért nem is léteznek!

Elképesztő, hogy 2019-ben még mindig vannak olyan emberek, mégpedig az USA-ban, akik úgy gondolják hogy kórokozók nem léteznek, mivel nem is látjuk őket. Márpedig a Fox News konzervatív tévécsatorna műsorvezetője így gondolja.

A tévériporter nem hisz a mikroorganizmsok létezésében, mivel szabad szemmel nem látja őket, és pontosan ezért 10 éve nem mosott kezet, mert hát ugye minek, mert amit nem látunk, az nem is létezik.

Az úriembert Pete Hegseth-nek hívják, és mindezt élő adásban, a Fox&Friends című műsorban mondta el, mikor a Jebediah Bila műsorvezető közölte, hogy Pete régi, száraz pizzákat szokott majszolni a felvételek szünetében.

A férfi ekkor árulta el a titkát, hogy amellett, hogy a pizza szerinte sokáig megőrzi ízét, még a kezét sem mosta meg 10 éve, mert szerinte a mikroorganizmusok nem léteznek, mivel nem lehet látni azokat. És Hegseth állítása szerint azóta nem is volt beteg, és az immunrendszere is erősebb.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek