KuriózumEgy 6000 éves technika, amely segítségével feloldhatók a testben keletkező energiablokkok!

Egy 6000 éves technika, amely segítségével feloldhatók a testben keletkező energiablokkok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudtad, hogy létezik egy olyan egyszerű technika, amely segítségével könnyen felszabadíthatóak a szervezetben keletkező energiablokkok, és ennek következtében újra szabadon áramolhat az energia? A csecsemőmirigyet, vagy más néven thymus-t, az élet energiájának is nevezik.

Az alábbiakban egy olyan hagyományos kínai módszert osztunk meg, mely segítségével serkenthetjük a csecsemőmirigyet, és ezáltal az egész szervezet energiaellátását. Ez az egyszerű módszer csupán néhány percet vesz igénybe, hatására felszabadul a teljes energiaáramlás, csökken a stressz, képes szabályozni a hangulatot, serkenti az immunrendszert, és fokozza a betegségekkel szembeni ellenállóképességet.

A csecsemőmirigy az egyik legfontosabb mirigy, mely támogatja az egész szervezet egészségét, olyan sejteket állít elő, melyek felismerik és elpusztítják a káros sejteket. Annak ellenére, hogy a csecsemőmirigy fejlődése közvetlenül pubertás korban megszűnik, mégis továbbra is aktív, és közvetlenül együttműködik az immunrendszerrel. Ha boldogok vagyunk, kiteljesedik, viszont stressz helyzetben, szorongó állapotban összehúzódik.

A szeretet és a gyűlölet két olyan erős érzés, amely nagy hatással van erre a mirigyre, de ugyanilyen hatással vannak a pozitív és a negatív érzések is. A hagyományos indiai orvoslás szerint ez a mirigy a szívcsakrával áll kapcsolatban, szabályozza a test energiaellátását. Legfontosabb a vitalitás alapjának megteremtése, máskülönben minden gyógyszer vagy kezelés eredménytelen lesz. Az igazi csodagyógyszer az a hatalom és életerő, ami bennünk van.

Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottá váljon a csecsemőmirigy működése, és felszabaduljon az energiaáramlás a testben, ajánlott 20 másodpercig megérinteni, kissé erősebben nyomni azt a területet, ahol ez a mirigy található.

Keressük meg a pontos helyét, a mellkas közepén, a nyaki rész felé található, egy kis kb. egy centiméteres részen. Közben mélyeket kell lélegezni. Dr. John Diamond a „Life Energy: Unlocking the Hidden Power of Your Emotions to Achieve Total Well Being” című könyv szerzője szerint a keringő ritmusában kell erősödnie a nyomásnak.

“Egy-kettő, három. Az első nyomás legyen a leghangsúlyosabb. Közben pedig mondogassuk magunkban, hogy tele vagyok életenergiával és szeretettel” – árulta el a titkot Dr. Diamond.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek