BlogEgy 32 éves anyuka őszinte vallomása a sikeres házasság titkáról!

Egy 32 éves anyuka őszinte vallomása a sikeres házasság titkáról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A közösségi médián keresztül szinte minden nap tódul felénk a tökéletesebbnél tökéletesebb párokról szóló hírek, legyenek azok akár hírességek, vagy csak egy „mindent posztoljunk ki a Facebookra”-pár a szomszédból. Ezen hamis képek láttán a fejünkben is rögtön hamis gondolatok születnek a saját kapcsolatunkkal kapcsolatban, mert belénk van kódolva az összehasonlítgatás.

Egy 32 éves anyuka őszinte vallomása a sikeres házasság titkáról!

De ébresztő! A házasság, meg a párkapcsolat nemcsak a felszínes, minden tökéletes látszatról szól. A társas életnek vannak kevésbé mutogatható fele is. Erről mesélt egy gyerekes anyuka, aki 11 évnyi házasság után osztotta meg gondolatait a Facebookon.

Nikki Pennington, aki férjével, Jerry-vel, szinte már serdülőkoruk óta szeretik egymást, őszintén vall, hogy mi lehet egy sikeres házasság titkos összetevője:

„Az összes „titok” megdőlni látszik. A hosszantartó házasság igazi titka az, hogy egyáltalán nincs semmilyen titok… Az igazi dolog abban rejlik, hogy felkelsz minden egyes nap, és az egészet újból és újból megpróbálod. Míg friss házasok vagytok sülve-főve együtt vagytok és mirelit kaján éltek, mert csak ezt engedhetitek meg magatoknak.

A házasság lényege, hogy késő éjszakákon fennmaradtok, mert az újszülött csöppségetek folyton sír. És már a végén sírtok ti is vele együtt a fáradtságtól, a túlterheltségtől, de mégis együtt csináljátok végig. Fiatalokként együtt keresitek a filléreket össze, hogy később életet tudjatok teremteni a családotoknak. Tudjátok, hogy semmi sem lehet tökéletes, mert ami túl tökéletes, a nem igazi.

A házasság az, amikor az élet útvesztőiben gázolva, számtalan nehézséggel szembenézve mentek előre, mert tudjátok, hogy nem vagytok egyedül, hanem a legjobb barátod kísér végig az úton. Lehetetlenség minden nehézségre felkészülni, de ha a másiknak szüksége van rátok, akkor ott vagytok.

Csak próbálkozzatok minden egyes nap, és sose álljatok meg. Ami biztos, hogy nem tartozik a „házasság titkai közé” az a megállás, mert ha megálltok, el fogtok bukni.” – írta Nikki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek