HoroszkópDecemberi horoszkóp: meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Decemberi horoszkóp: meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudd meg, milyen meglepetéseket tartogatnak a csillagok az év utolsó hónapjában számodra! Készülj fel, hiszen a megszokottnál is mozgalmasabb lesz a december.

Kos

Ha egy jobban fizető munkahelyre vágysz, akkor ebben a hónapban minden esélyed meglesz a változtatásra. Legalább az év utolsó hónapjában ne kapkodj, ha egy kicsit jobban rendszerezed a dolgokat, akkor sok felesleges fejfájástól megkíméled magad. Ne vásárolj felesleges dolgokat, gondolj arra, hogy mennyire rossz, amikor januárban üres a pénztárcád. Figyelj arra is, hogy ne edd-idd túl magad az ünnepek alatt, inkább iktasd be az életedbe az egészséges szokásokat.

Bika

Kissé feszült lesz a hangulat a munkahelyeden, főleg akkor, ha valamit elvétettél az utóbbi időben. Muszáj helyrehoznod a hibát, még akkor is, ha ez a szabadidőd rovására megy. Túl sok dolgot akarsz egyszerre, úgy tűnik, hogy a bevásárlólistád végtelen, itt az ideje, hogy egy kicsit szelektálj. Ne hagyd az utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást. Pihenj, lazíts az ünnepek alatt, a kötelező rokoni látogatások számát is csökkentsd inkább. A társadalmi kötelezettségeket inkább told át a következő évre, most lazíts és töltekezz.

Ikrek

Érzelmileg megterhelő időszak vár rád, főleg a hónap végefelé, amikor amúgy is kisebb káosz uralkodik mindenütt. Szorongás, elégedetlenség, rosszkedv lesz úrrá rajtad. Beszéld ki inkább a problémáidat, ne fojtsd magadba. Az ünnepek alatt a legjobb, ha bekuckózós, borozós, filmezős estét tartasz a barátaiddal, ez fog most a legjobbat tenni a lelkednek. Ha jól kibeszéled magad, úgy fogod érezni, mintha le vették volna a válladról a terhet. Az év végefelé arra is fény fog derülni, hogy melyik irányba haladj tovább, hogy lesz a lehető legteljesebb az életed.

Rák

Munkahelyi problémák, családi nézeteltérések fogják színesíteni az év utolsó hónapját. Ne hagyd, hogy a kedvedet szegjék a kisebb problémák, hiszen minden megoldható. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ha valaki tanácsot szeretne adni, azt is hallgasd meg és mérlegelj. Ahhoz, hogy a dolgok jól működjenek, új játékszabályokat kell felállítanod az életedben. Ha egyedülálló vagy, menj többet társaságba az ünnepek alatt, valószínű most fogsz megismerkedni a nagy Ő-vel.

Oroszlán

Már egy ideje nagyon várod a karácsonyt, a december az év legszebb hónapja számodra. Egy ideje az ajándékok listáján jár az eszed, arra törekszel, hogy ne felejts ki senkit, aki valaha kedves volt hozzád. Gondold egy kicsit át a személyes kapcsolataidat, tegyél meg mindent azért, hogy kedvesed a lehető legjobban érezze magát az év legszebb ünnepén. A nagy karácsonyi zabálások után érdemes lesz egy kicsit több figyelmet szentelni a testedzésre, ne hanyagold el magad. Egy váratlan látogatás vagy egy új ismeretség teljes egészében megváltoztathatja az életed.

Szűz

Viszonylag nyugodt időszak vár rád decemberben, hiszen már jó előre megvásároltad az ajándékokat. Kicsit viszont át kell gondolnod a munkahelyed: valóban megéri ekkora erőfeszítést tenni azért, amiért gyakorlatilag alig kapsz pénzt? Arról ne is beszéljünk, hogy a főnököd önkényeskedése teljesen tönkreteszi a napjaidat. December végén vegyél ki egy kis szabadságot, és gondold át a dolgokat. Egy pár napig ne nyisd meg az e-mailjeid, és ne foglalkozz hivatalos dolgokkal.

Mérleg

Elsősorban próbálj közös nevezőre jutni a szeretteiddel azzal kapcsolatban, hogy hol töltitek az ünnepeket. Ne költs túl sok pénzt a dekorációra, a drága ajándékokra és az ételre, csak azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését. Inkább próbáljatok meg kompromisszumot kötni, és törekedjetek egy békés, meghitt ünnepvárásra. Kissé érzékenyebb lehetsz a megszokottnál, számolj el magadban tízig, mielőtt reagálnál bármire. A hónap vége felé egy remek munkaajánlatot kaphatsz, de ezt is igyekezz jól átgondolni, mielőtt döntenél.

Skorpió

Állandóan naprakész vagy, ami a karácsonyi dekorációt illeti, éppen ezért számos irigyed akad. Mindig időben megvásárolod az ajándékokat, és szépen díszdobozban várják az átadás pillanatát. A legfinomabb süteményeket sütöd, a legtisztább a lakásod, és a legújabb díszek vannak a karácsonyfádon. Egy nagyon fontos dologra azonban mindig elfelejtesz figyelni, mégpedig önmagadra. Most az egyszer hagyd figyelmen kívül a kellemetlen pletykákat, és azzal foglalkozz, ami igazán jó számodra.

Nyilas

Itt az ideje, hogy hátradőlj és pihenj, élvezd ki az egész éves erőfeszítésed gyümölcsét. A hónap közepén néhány nehezebb nap vár rád, összegyűlnek a fejed fölött a felhők, de ne aggódj, karácsonyig minden szépen elrendeződik. Akár a munkahelyeden, akár a családban is számíthatsz kisebb vitákra, ilyenkor az ünnepek körül mindig feszültebb egy kicsit a hangulat. Úgy tűnik, hogy a baráti körödben is változásra számíthatsz, most megtudod, hogy ki az igaz barát, és ki az, aki a bajban is melletted van.

Bak

Ez a hónap igen kedvező lesz számodra, most lehetőséged adódik, hogy egy olyan dolgot megkapj, amiről mindig is álmodtál. December 22. után egy igen szerencsés időszak vár rád, használj ki minden pillanatot. Figyelj egy kicsit jobban oda önmagadra, tornázz, táplálkozz egészségesen, ha elégedetlen vagy a frizuráddal, változtass. Az igazán nagy változások a december 26-i Újholddal jönnek el az életedbe, fogadd tárt karokkal őket.

Vízöntő

Ebben a hónapban nagy jelentőséget tulajdonítasz otthonod átrendezésére, és dekorálására. Ha valaki meglátogat karácsonykor, büszke szeretnél lenni otthonodra, és ezért mindent meg is teszel. Ha még nincs terved az évvégi bulit illetően, érdeklőd körbe a baráti köröd, hátha tud valaki egy csendesebb óévbúcsúztatót. Fogd vissza egy kicsit magad, ne rúgj ki nagyon a hámból, az sem baj, ha otthon, bekuckózva ünnepled az újévet.

Halak

Nem szereted túlságosan a decembert, hiszen ilyenkor mindig számvetésre érzel kényszert. Amikor átgondolod az életed, úgy érezd, hogy megint nem jutottál semmire ebben az évben sem. Ha valaki tanácsokkal lát el, ne vedd támadásnak, hidd el, hogy puszta jóindulatból segítenek neked a szeretteid. December 26-án erős érzelmek kerítenek hatalmukba, ez az Újholdnak lesz köszönhető. Ne harcolj, fogadj el mindent úgy ahogy van, és bármilyen helyzetbe is kerülj, próbáld levonni a pozitív tanulságot. Ne stresszelj az év vége miatt, hiszen minden a lehető legjobban fog alakulni, mint mindig általában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek