LélektárDecember 22-én Telihold lesz, ami nem is jöhetne jobbkor!

December 22-én Telihold lesz, ami nem is jöhetne jobbkor!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Készen állsz egy csodaszép és jótékony hatással bíró csillagászati jelenségre, amely a téli napforduló után egy nappal következik be? Nos, szombaton, december 22-én Telihold alakul ki, mégpedig az Ikrek jegyében.

Az ezotériában a decemberi Telihold a pihenéssel, a törődéssel, a szeretet megélésével, kimutatásával, az egymásra való odafigyeléssel köthető össze. A mostani Telihold segít abban, hogy feldolgozd az elmúlt 12 hónap történéseit, és közben arra ösztönöz, hogy készülj fel a következő 12 hónapra, erősítsd meg az önbizalmadat, találd meg a pozitív energiaforrásokat, mert szükséged lesz rá.

Az Ikrek jegyében kialakuló Telihold hozzásegít a tisztánlátáshoz, bátorságot ad ahhoz, hogy kimond, ami a fejedben van, hangot adj a gondolataidnak. Ezért közöld a családtagjaiddal, barátaiddal, hogy mit jelentenek neked, és idézd fel velük 2018 emlékezetes pillanatait.

Mivel az Ikrek a kettősség szimbóluma, ezért a mostani Telihold arra késztet, hogy nézz a magad mögött hagyott évre, de ugyanakkor foglalkozz a jövőddel is, miközben a jelenben figyelsz a pozitívumokra, a játékra, a szeretetre, az ünnepre, és az álmaidra.

El kell mondani azt is, hogy a mostani Telihold csak rövid ideig fog az Ikrek jegyében tartózkodni, mivel most szombaton dél körül átlép egy víz elemű csillagjegybe, mégpedig a Rákéba, amely arra ösztönöz, hogy alakíts ki az ünnepek idején kényelmes körülményeket, foglalkozz magaddal, pihenj, érezd jól magad, olvass, és nézd meg a kedvenc karácsonyi filmjeidet, természetesen kellemes, baráti társaságban.

Ezt is olvasd el: December 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra számíthatunk!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek