LélektárDecember 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra...

December 22-én lesz az év leghosszabb Teliholdja a Rák jegyében! Mágikus energiaáramlásokra számíthatunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

December 22-én, magyar idő szerint 18 óra 49 perckor egy csodás Telihold kialakulása fog bekövetkezni, mégpedig a Rák jegyében, amely egyben 2018 leghosszabb Teliholdja is lesz, ami pontosan a téli napforduló idejére esik.

Scott Sutherand, a Weather Network meteorológusa szerint a december 22-i Telihold összesen 15 óra 32 percig fog tartani, ezért ez lesz az év leghosszabb ideig tartó Teliholdja.

Az említett napon az Uránusz bolygó hatása is érződni fog, mégpedig arra ösztönözhet bennünket, hogy ne foglalkozzunk a negatív dolgokkal, a haraggal, az áskálódással, figyeljünk inkább az élet szép, meghitt pillanataira, mert ha így teszünk, akkor számos lehetőségben lesz részünk, és az Univerzum megad mindent, amire vágyunk.

A Rák jegyében létrejövő Telihold a család, az otthon, az érzelmek fontosságára hívja fel a figyelmet. Arra ösztönöz, hogy tárjuk ki a szívünket, legyünk nyitottak a szeretetre, az odafigyelésre, embertársainkra, majd bocsássunk meg magunknak a múltban elkövetett hibákért.

A Teliholddal szemben helyezkedik el a Nap, amely felerősítheti a duális érzéseket, akár mini krízis helyzetek is előfordulhatnak. Ezek arra is megtaníthatnak, hogy legyünk türelmesek az emberekkel, és így könnyebben el tudjuk érni a céljainkat. Az is fontos, hogy a Telihold erősíti az önbizalmunkat, a családba vetett hitünket.

Meg kell említeni még a Neptunusz és Vénusz együttállását is, amely kedvez a pihenésnek, az együttérzésnek, a nyitott szemmel való álmodozásnak, valamint a lelki kapcsolatok ápolásának.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek