HoroszkópDecember 1-jén a Merkúr belép a Bakba - Angyali útmutatás a tél...

December 1-jén a Merkúr belép a Bakba – Angyali útmutatás a tél első hónapjában!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Intuitív üzeneteket kapunk, az Univerzum megpróbál ráébreszteni a valóságra, és megmutatja az utat, hogy merre tovább. Felébredünk a tudatlanságból, és felfedezzük a saját sorsunkat.

Ebben az időszakban minden cselekedetünk egy jól megalapozott isteni tervről árulkodik, éppen ezért végre el kell hinnünk, hogy minden okkal és céllal történik az életünkben.

Kos

Gondolj a személyes fejlődésedre. Szánj egy percet arra, hogy értékeld mindazt, amit eddig elértél, és fogalmazd meg a következő évre vonatkozó szándékaidat. Itt az ideje, hogy lerakd egy új fejezet alapjait.

Bika

Engedd el a régi szokásokat és mindent, ami már nem szolgál, és nyisd meg lelked az új lehetőségek előtt. Az Univerzum támogat minden olyan döntésben, amit a következő időszakban meg akarsz hozni.

Ikrek

Fogadd el és élvezd a változást, amelyet az Univerzum küld feléd. Fogadd tárt karokkal, és engedd, hogy megmutassa, milyen szép is lehet az élet, ha abbahagyod a szigorú szabályokhoz való ragaszkodást.

Rák

A kommunikáció kulcsfontosságú mindenben, amit ebben az időszakban teszel. Nyíltan fejezd ki gondolataid és érzéseid. Lépj kapcsolatba a körülötted lévőkkel, erősítsd meg kapcsolataidat, és add át magad az igaz szeretet erejének.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy jobban vigyázz magadra. Tápláld a lelked igaz szeretettel, engedd el mindazt, ami volt, és tegyél egy nagy lépést egy új kezdet felé. Ne nézz vissza a múltba, mert nem találsz ott semmit, ami jelenleg fontos lenne.

Szűz

Tegyél egy lépést hátra, és nézd meg, meddig jutottál el. Töltsd fel a lelkedet azzal az erővel, ami már benned van, és készülj fel az új kezdetre. A sors csodálatos meglepetésekkel készült számodra.

Mérleg

Az Univerzum megajándékoz a szükséges kreatív energiával. Az utolsó száz méteren sikerülhet megvalósítani egy álmot, amelyen már nagyon régóta dolgozol. Élvezd ezt a meglepetést és mindazt, amit hoz.

Skorpió

Add át magad a szenvedélyeidnek, és hagyd, hogy a benned lévő művészi oldal fényesebben ragyogjon, mint valaha. Az univerzum arra ösztönöz, hogy félelem nélkül kövesd álmaidat, és használd energiádat a pozitív változás megnyilvánulására.

Nyilas

Tűzz ki világos célokat, és rangsorold a feladataidat. Döntsd el, hogy hova akarsz eljutni, mert az idő sajnos véges. Már az év végén gondosan és türelmesen tervezd meg az új kezdetet.

Bak

Az egyensúly ezúttal is segít. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ezekben a pillanatokban találd meg a harmóniát az életedben, ne várj egy tökéletes pillanatra, hogy végre boldog legyél, inkább ragadd meg a pillanatot most és használd ki.

Vízöntő

Fogadd el az Univerzum változásait. Figyelj azokra a jelekre, amelyeket az istenség küld neked. Engedd el a félelmet, és meglátod, hogy minden kezd értelmet nyerni számodra.

Halak

Hódolj a szenvedélyeidnek tiszta szívvel, tűz ki merész szándékokat a következő időszakra. Úgy tűnik, minden egyre szebb, és sokkal jobban élvezed mindazt, amit most tapasztalsz, mint valaha. Az Univerzum igazán nagylelkű veled.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek