KuriózumA Dalai Láma elárulja, hogy mi az a 10 módszer, amellyel megfékezhetjük...

A Dalai Láma elárulja, hogy mi az a 10 módszer, amellyel megfékezhetjük az energiavámpírok ártó hatását!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A világ egyik legbefolyásosabb spirituális vezetője, a Dalai Láma szerint minden ember képes megállítani az energiavámpír emberek és helyzetek negatív hatásait.

Az energia, ami benned van, erőt ad, és mozgásba lendít. Azonban ezt az energiát meg kell őrizni, meg kell újítani és védeni kell, mert ha csökken a szintje, akkor problémák léphetnek fel, betegségek alakulhatnak ki. A Dalai Láma most elárul 10 hasznos módszert, amellyel kivédhetők az energiavámpírok támadásai.

1. Szakítsd meg azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik csak azért keresnek fel, hogy legyen, akinek panaszkodjanak, elégedetlenkedjenek, és szörnyű, lehangoló történeteket meséljenek mások életéről. Minden ilyen negatívumot magadba szívsz, és ezzel csökken az életenergiád.

2. A számláidat, tartozásaidat időben rendezd, és ezzel párhuzamosan, ha valaki tartozik neked, attól is igyekezz behajtani az összeget, vagy ha ez lehetetlen, felejtsd el az egészet, és koncentrálj a jó dolgokra.

3. Tartsd meg az ígéreteidet. Azonban jogod van, ahhoz, hogy meggondold magad, de ennek miértjét alá is kell támasztanod. Ne feledkezz meg a bocsánatkérésről sem, illetve azért vigyázz, hogy ez ne váljon szokásoddá. Ahhoz, hogy a legtöbbször meg tudd tartani az ígéretedet, tudnod kell NEM-et mondanod is.

4. Akármennyire is legyen nehéz, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek nem okoznak örömet, sőt, megakadályoznak abban, hogy azt tedd, amit leginkább szeretsz.

5. Engedd meg magadnak a pihenést, főként akkor, ha sokáig dolgoztál, és sikereket is értél el.

6. Dobj el, szedj össze és rendszerezz, mert semmi sem rabolja el úgy az energiádat, mint a rendetlenség, a felgyűlt használaton kívüli dolog.

7. Figyelj oda az egészségedre. Fogadd el, hogy a testednek vannak korlátai. Ilyenkor válts át testkímélő üzemmódba.

8. Ne toleráld a mérgező kapcsolatokat, ne engedd, hogy mások befolyásolják az életed. Ha egy barátodnak szüksége van segítségre, akkor segíts, ne hagyd cserben, mert ez növeli az energiaszintedet.

9. Légy elfogadó, ami nem azt jelenti, hogy fel kell adnod bizonyos dolgokat, hanem, hogy vannak az életben olyan dolgok, amelyeket nem tudod megváltoztatni.

10. Bocsáss meg, és engedd el a sérelmeket. Hagyd, hogy a fájdalom emlékké alakuljon, majd feledkezz meg erről az emlékről.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek