HolotropikumCsodálatos felvétel arról, ahogyan az immunrendszer megtámadja a rákos sejteket

Csodálatos felvétel arról, ahogyan az immunrendszer megtámadja a rákos sejteket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy testünk, szervezetünk milyen csodásan van felépítve, mennyire jól működik, még ha néha egy-egy betegség fel is üti a fejét.

Csodálatos felvétel arról, ahogy az immunsejtek megtámadják a rákos sejteket

2014-ben a Minnesota állami Egan-ben működő Synapse Center for Health and Healing központ tett közzé egy lenyűgöző mikroszkopikus videót, amelyen az látható, hogy a szervezet védekezőrendszerének alapját képező fehérvérsejtek miként végzik a munkájukat, és a véráramban tett folyamatos járőrözésük során hogyan hatástalanítják a különböző vírusokat, baktériumokat, a szervezetbe bejutó idegen eredetű részecskéket.

A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, ahogyan az a videó harmadik percétől is megfigyelhető, hogy a fehérvérsejtek miként veszik fel a harcot a rákos sejtekkel, amelyek szintén ott vannak a szervezetünkben.

Sok esetben a stressz, a mentális leterheltség, a káros kémiai ártalmak és az egészségtelen étkezés miatt az immunrendszer nem tudja hatékonyan felvenni velük a küzdelmet, ezért idővel tumorok alakulnak ki, akár komoly, vagy végzetes betegséget eredményezve.

Erre mondják, hogy figyeljünk az egészségünkre, és őrizzük meg azt!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek