Csodálatos felvétel arról, ahogyan az immunrendszer megtámadja a rákos sejteket

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy testünk, szervezetünk milyen csodásan van felépítve, mennyire jól működik, még ha néha egy-egy betegség fel is üti a fejét.

Csodálatos felvétel arról, ahogy az immunsejtek megtámadják a rákos sejteket

2014-ben a Minnesota állami Egan-ben működő Synapse Center for Health and Healing központ tett közzé egy lenyűgöző mikroszkopikus videót, amelyen az látható, hogy a szervezet védekezőrendszerének alapját képező fehérvérsejtek miként végzik a munkájukat, és a véráramban tett folyamatos járőrözésük során hogyan hatástalanítják a különböző vírusokat, baktériumokat, a szervezetbe bejutó idegen eredetű részecskéket.

A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, ahogyan az a videó harmadik percétől is megfigyelhető, hogy a fehérvérsejtek miként veszik fel a harcot a rákos sejtekkel, amelyek szintén ott vannak a szervezetünkben.

Sok esetben a stressz, a mentális leterheltség, a káros kémiai ártalmak és az egészségtelen étkezés miatt az immunrendszer nem tudja hatékonyan felvenni velük a küzdelmet, ezért idővel tumorok alakulnak ki, akár komoly, vagy végzetes betegséget eredményezve.

Erre mondják, hogy figyeljünk az egészségünkre, és őrizzük meg azt!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top