HoroszkópCsillagjegyek, melyekre lesújt a sors keze 2023 novemberében. Miért velük történik minden...

Csillagjegyek, melyekre lesújt a sors keze 2023 novemberében. Miért velük történik minden baj?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Négy csillagjegy számára zűrösen zárul az ősz. Ők a horoszkóp szerencsétlenjei, és esélyük sincs arra, hogy könnyen átvészeljék ezt az időszakot.

Az univerzum levette a kezeit róluk, úgy tűnik, elfelejtette, hogy még léteznek, és a baj a fejük felett lebeg. Miért történik mindez velük? Mert meg van írva a csillagokban…

Íme négy csillagjegy, akik idén novemberben valódi rémálmot élhetnek meg.

Rák

Sajnos a november a Rákok számára egy balszerencsével teli hónap. Érzelmi labilitásuk csak ront a helyzeten. Bármi történjék is, semmi sem megy úgy, ahogy kellene. A Rákok rendkívül érzékenyek, és könnyen magukba szívják a körülöttük lévő rossz energiákat.

Számukra a legnagyobb problémák üzleti jellegűek – tőlük teljesen független okok miatt veszítenek el fontos szerződéseket, és ez demoralizálja őket.

A Rákok olyan érzelmi viharon mennek keresztül, melyek depressziót, szorongást és negatív gondolatokat eredményezhetnek, és ez balszerencsét hoz. Nehéz szerencséről beszélni, ha nem vagyunk képesek meglátni a dolgokban a jót, mert ez a negatív energia a balszerencsét valóra váltja.

Szűz

A Szüzek sem járnak különbül. Bár minden helyzetben gyakorlatias és szorgalmas lények, most hajlamosak túl sokat aggódni olyan dolgok miatt, amelyeken nem tudnak változtatni.

Az ilyen aggodalom könnyen átcsaphat szorongásba, stresszbe és negatív gondolatokba önmagukról és másokról. Ez a katasztrófa tökéletes receptje. Ez a negatív energia ugyanis vonzza a balszerencsét, és a végén olyan lehetőségekről maradnak le, amelyek nagyon fontosak lennének számukra.

Skorpió

Lényegében ez egy erős jegy, mert határozott, bátor és szenvedélyes. Van azonban egy dolog, ami kilökheti őket a komfortzónájukból, és elképzelhetetlen szomorúságba taszíthatja őket – a balszerencse.

A november mindenféle kudarcokkal és akadályokkal van tele számukra. Sajnos az uralkodó bolygójuk, a Plútó már nem lesz az ő oldalukon, és csak bajt hoz rájuk. Nagy megpróbáltatások várnak tehát rájuk, amelyeket nagyon nehéz lesz leküzdeniük.

Vízöntő

A Vízöntőkkel kapcsolatban az az érdekes, hogy bár nem úgy ismertek, mint a legszerencsésebb szülöttek, van valami különleges tulajdonságuk, ami megvédi őket a bajtól. Novemberre azonban úgy tűnik, hogy ez a „valami” nem hat rájuk, és kellemetlen meglepetésekben lesz részük.

A legnagyobb gondok a kapcsolatok terén jelentkeznek, mert rájönnek, hogy túl sok időt töltöttek mérgező emberek között, és úgy döntenek, végleg megszakítják velük a kapcsolatot. Pechükre szakmai együttműködésük van ezekkel az emberekkel, így a projektjeikben rosszabbra fordulnak majd a dolgok. De a bajok nem tartanak örökké, és hamar talpra állnak majd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek