HoroszkópCsillagjegyek, akik imádják a telet - tűkön ülve várják, hogy az ünnepeket...

Csillagjegyek, akik imádják a telet – tűkön ülve várják, hogy az ünnepeket a családjaikkal töltsék!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karácsony közeledtével a telet is egyre jobban várjuk, hiszen még az is fehér karácsonyról álmodik, aki egyébként utálja a hideget. Az asztrológusok szerint azonban létezik 4 csillagjegy, akik valósággal megőrülnek a télért! Ezek a csillagjegyek alig várják, hogy az ünnepeket a családdal töltsék!

Ők azok a csillagjegyek, akik legszívesebben már novemberben feldíszítenék a karácsonyfát, és kidekorálnák a házat az ünnepekre. Annyira várják a karácsonyt, hogy valósággal nem bírnak magukkal, és míg mások szemöldök ráncolva szörnyülködnek az októberben felbukkanó karácsonyi csecsebecsék miatt, ők gyermeki rajongással keresik köztük a legkülönlegesebbet, és a végtelenségig tudják bővíteni az otthon amúgy is hegyekben álló készleteiket.

A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak azok a csillagjegyek, akik annak örülnének a legjobban, ha egész évben karácsony lenne! Alig várják, hogy elővehessék a téli dekorációkat, és minél többet gyönyörködhessenek benne. Nincs különösebb problémájuk a hideggel, szeretik az ünnepi hangulatot és a családdal való együttléteket.

Ők azok a csillagjegyek, akik már hónapokkal az ünnep előtt karácsonyi dalokat hallgatnak munkába menet. Számukra az élet tele van színekkel és varázslattal, különösen ebben az ünnepi időszakban. Ez a tökéletes évszak a forró csokoládéhoz, a bekuckózáshoz, a családi időtöltéshez és a szeretetteljes ölelésekhez.

Bika

Személyiséged a téli évszakkal rezonál a legjobban, általában azért, mert nyugodt és rendezett ember vagy. A téli napok produktívvá tesznek, és szívesebben koncentrálsz a projektjeidre. Szeretsz kényelembe helyezkedni és egy pattogó kandalló melege mellett üldögélni, miközben megtervezed az elkövetkező időszak napirendjét.

Ráadásul a szépség szerelmese vagy, és élvezed a kényeztetést, amellyel a párod jutalmaz téged. A karácsony számodra a családról szól, de a drága ajándékokról is, amelyeket hamarosan megkapsz.

Rák

Semmi sem határoz meg téged jobban, mint a hideg évszak. Szeretsz időt tölteni a lakásban és a szeretteiddel együtt tevékenykedni. Akár egy csésze kávé vagy egy bögre forró csokoládé mellett, bármikor szívesebben pihensz otthon egy film mellett, minthogy elhagyd a kényelmes, melegséget sugárzó otthonodat.

A csillagok tudják, hogy a kényelmet kedvelő jegy vagy. Ez az időszak annál is inkább különleges neked, mert a családdal eltöltött komfort-időről szól. A családi összejövetelek boldoggá és kiteljesedetté tesznek, az ünnepi hangulat és a hóesés pedig egyenesen felvillanyoz.

Te vagy az, aki gyermeki ártatlansággal képes ugrálni az ablak előtt, amikor havazik. És az sem lenne első eset, hogy nem számít mennyi az idő (és hány éves vagy), te azonnal rohansz hóangyalt készíteni.

Skorpió

Te vagy az egyik legtitokzatosabb csillagjegy, ezért elszántan törekszel arra, hogy megőrizd magadnak a magánéleted. A tél a kedvenc évszakod, amikor titokzatosságoddal és érzékiségeddel csábítasz.

Szívesen töltöd az idődet társaságban, és szívesen hódolsz a forró, aromás kávéknak, de amikor a helyzet úgy kívánja, egy jó film mellett te is szívesen bekuckózol és leled örömöd az otthonod kényelmében, a szeretteid körében. A tél a tökéletes évszak arra, hogy kibontakozz, és úgy tűnik, a hideg illik hozzád a legjobban, hogy elemedben érezhesd magad.

Bak

A tél a Bakok évszaka is. A jegy szülöttjei sokkal produktívabbak a hidegben, mint más évszakokban. A Bakok szeretik a csendes, hűvös napokat, amelyeket zárt térben tölthetnek.

Ha tehetnék, a Bakok csak ülnének egy faházban, és csodálnák a téli tájat az ablakon át, miközben a kandalló melege átjárja a szívüket, és egy csésze gőzölgő tea mellett nyugodtan megtervezhetik a napirendjüket. Ők azok a szülöttek, akik igazán kiélvezik a csendes pillanatokat, miközben a családdal eltöltött idő is ugyanilyen fontos számukra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek