HoroszkópCsillagjegyed szerint ez a mantra a tiéd: ha mondogatod, segít eligazodni az...

Csillagjegyed szerint ez a mantra a tiéd: ha mondogatod, segít eligazodni az életben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudd meg, melyik az a mantra, ami segít eligazodni az életben!

Kíváncsi vagy rá, hogy melyik az a mantra, amelyik segítségedre lehet a legnehezebb helyzetben is? Most ezeket mutatjuk, a csillagjegyednek megfelelően. Használd rendszeresen a te varázsigéd, és ne felejtsd, mindig jelen időben mond a kijelentéseket!

Kos

Elfogadok mindent, úgy, ahogy van, és a jelenben élek. Nem foglalkozom a múlttal, bízom a jövőben.

Bika

Az értékes dolgokat nem könnyű megszerezni. Harcolok az álmaimért, addig nem adom fel, amíg meg nem szerzem, ami a legfontosabb számomra.

Ikrek

Mindent, amivel találkoznom kell az életben, azt meg is fogom kapni. Az Univerzum jobban tudja, hogy mi a fontos számomra.

Rák

Nem hagyom, hogy a gondolataim felülbírálják az érzéseimet. Mindig a lelkemre hallgatok, mert az mindig tudja, hogy mi a legfontosabb számomra.

Oroszlán

Meg kell tanulnom türelmesebbnek lenni! Nem siettetem a dolgokat, hagyom, hogy minden a maga idejében történjen meg. Hálás vagyok azért, amit eddig elértem az életben!

Szűz

Tudom, hogy a lelkemnek a legnagyobb szeretetre van szüksége, és ezt maximálisan meg is adom számára. A boldogság forrása bennem található, soha nem kívülről kell várnom.

Mérleg

Sohasem kívülről kell várnom az utasításokat, a megérzéseimre hallgatok, és csak azután hozok döntéseket. Én tudom a legjobban, hogy mi kell ahhoz, hogy boldog lehessek!

Skorpió

A dolgok soha nem azok, aminek látszanak. Bízom magamban, a helyzettől függetlenül döntök. A saját utamat járom, és harcolok azért, amit el szeretnék érni.

Nyilas

Nem siettetek semmit, türelmes vagyok. Tudom, hogy minden akkor történik meg, amikor meg kell történjen, nem akkor, amikor én akarom!

Bak

Az aggódás soha nem fogja jóra fordítani a dolgokat. Nyugodt maradok és arra koncentrálok, hogy megtaláljam a lehető legjobb megoldást, amely segít továbbjutni az életben.

Vízöntő

Nem ragaszkodom mindenáron a dolgokhoz, amire nincs már szükségem, elengedem. Bízom az Univerzum erejében, hagyom, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell.

Halak

Tudom, hogy az Univerzum csodálatos életet tartogat számomra. Bízom a legfelsőbb erőben, nyitott vagyok és befogadó.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek