HoroszkópCsillagjegyed szerint ennyi alvásra van szűkséged éjszaka

Csillagjegyed szerint ennyi alvásra van szűkséged éjszaka

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Eláruljuk, hogy mennyi az alvásigényed attól függően, hogy melyik csillagjegy szülötte vagy.

Sokan feltesszük a kérdést: mennyi az optimális idő, mely által kielégíthetjük szervezetünk alvásigényét? A választ az alábbiakban kaphatjuk meg, annak függvényében, hogy melyik csillagjegy szülöttei vagyunk!

1. Kos (március 21 – április 20)

Vezető és ambiciózus egyéniségként, a Kos úgy tekint az alvásra, mint elfecsérelt időre. Számára elég akár 6 óra éjszakai alvás, hogy másnap frissen és energiával telten ébredjen.

2. Bika (április 20 – május 21)

A Bikák hűségesek, megbízhatóak és pragmatikusak. Szeretteik kényeztetéséhez az alvásból merítik erejüket , ami legkevesebb napi 9 óra kell legyen. A Bika számára, ahol az ágy van, ott a boldogság is.

3. Ikrek (május 22 – június 21)

Számukra szükség van időre, hogy megtalálhassák egyensúlyukat, ezért napi 6 óra alvástól a hosszú órákon át történő henyélésig terjed alvás igényük.

4. Rák (június 22 – július 22)

A Rák érzelmes, nagyon érzékeny, és segítségre van szüksége, hogy megtarthassa érzelmi egyensúlyát. Ehhez egy kényelmes ágyra és legalább napi 8 óra alvásra van szüksége.

5. Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Számára létszükséglet a mások általi bátorítás, a fontos emberek közelsége és ez nincs másképp álmában sem. Ennek fényében, az Oroszlánnak, legalább napi 7-8 óra alvásra van szüksége, de kifejezetten szerette társaságában.

6. Szűz (augusztus 23 – szeptember 23)

Mivel személyiségéből adódóan mindig a tökéletességre törekszik, számára az alvás elvesztegetett idő, így elég belőle napi 6 óra is.

7. Mérleg (szeptember 24 – október 23)

Ezen csillagjegy szülöttei vidám emberek, nagyon jó hallgatóságot képviselnek, viszont ehhez, napi 7-8 óra alvásra van szükségük.

8. Skorpió (október 24 – november 23)

Ezeket az embereket a bátorság, a féltékenység és szenvedély jellemzi, de ehhez legkevesebb napi 8 óra pihenésre van szükségük.

9. Nyilas (november 23 – december 21)

Ha egy nagy projektbe kezd a munkahelyén, vagy egy fontos esemény megszervezésére készül, elég számára 5-6 óra alvás, de általában a 8 órás pihenést követően tudja nyújtani a tőle megszokott színvonalat.

10. Bak (december 22 – január 20)

Általában jól beosztják idejüket, de ehhez napi 8 óránál több pihenésre van szükségük.

11. Vízöntő (január 21 – február 29)

Számukra nagyon kevés alvás szükséges, általában korán kelnek és alig alszanak 6 órát naponta.

12. Halak ( február 20 március 20)

Nagy álmodozók, ezért nem meglepő, hogy nagyon szeretik az alvást. Számukra 8 óránál több idő szükséges ahhoz, hogy kellő képen kiálmodozhassák magukat és ellazulhassanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek