OtthonCsigalépcső - praktikus és mutatós megoldás

Csigalépcső – praktikus és mutatós megoldás

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy jól megtervezett csigalépcső nemcsak megváltoztatja a véleményed a lépcsőkről és azok megépítési módszereiről, hanem valósággal átvarázsolja a lakás arculatát is. Napjainkban egyre közkedveltebbé váltak – a hagyományos fa- és betonlépcsőkkel ellentétben, ugyanis számos előnnyel rendelkeznek elődjeikhez képest!

Az első csigalépcsőket egy híres olasz gyártó – Fontanot dobta piacra, még 1947-ben. Ma már olyan példányok is léteznek – például az Arke, amelyeket te magad is könnyen beszerelhetsz, szakember segítsége nélkül.

Az olasz cég jelen pillanatban 8 modellt adott ki, ezek között hagyományos lépcsőket is találsz. A Civik például egy elegáns lépcső, amelyet fehérben, feketében és szürkében gyártottak, a kivitelezése pedig sima és fényes. A korlát ugyanabból a poliuretán gyanta anyagból készült, ugyanazzal a precizitással. A lépcsőfokok az óramutatók irányát imitálják. Csúszásgátlóval is ellátott.

Külterületekre a szakemberek a Civik Zinket ajánlják, amely a tartósságot a praktikussággal ötvözi. A fémszerkezet valamennyi darabját cinkbevonattal látták el, a lépcsőfokokon pedig apró lyukak találhatók, a víz távozására. Akárcsak a többi modell esetében, ennek magasságát is 3,76 méterig lehet állítani.

A Karina modellt a kisebb belterekre ajánlják. Úgy tervezték, hogy méretben és szerepkörében is alkalmazkodjon a kisebb arányokhoz, a tér hiányosságaihoz. Az anyag, amelyből létrehozták, könnyű, és a megrendelő igényei szerint módosítható.

Fotó: fontanotstaircases.co.uk

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek