KuriózumBosszút akarsz állni? Szeresd saját magad!

Bosszút akarsz állni? Szeresd saját magad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A leghatékonyabb bosszú a saját személyedbe való befektetés. Felejtsd el a bosszút, a szenvedést, a dühöt és a megbánást. Fordulj magad felé szeretettel, és fejlődj!

Tedd fel a pontot az “i”-re, és légy olyan szeretetteljes magaddal, mint eddig soha. Tanulj meg megbocsátani azoknak, akik bántottak, hogy hogyan szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől, a haragtól, és inkább ahelyett, hogy dühöngenél, csinálj valami hasznosat.

Kezdj bele valami új, kreatív projektbe, keress egy új hobbit, vagy térj vissza a rég nem gyakorolt kedvenc foglalkozásaidhoz, pl. kézimunkázz, menj el színházba, iratkozz be egy táncklubba.

Ne foglalkozz azzal, hogy mit fognak mondani mások, ne engedd, hogy befolyásoljanak, ne gondolj arra, hogy ők sokkal jobbak nálad, és ne akarj senkit, semmivel elkápráztatni.

Hidd el, hogy egy különleges, egyedi személyiség vagy, és nagyon sokan vannak, akik szeretnek téged. Egész életedet szenteld annak, amit igazán szeretsz. Te vagy a saját remekműved, és el kell fogadnod, hogy nem mindenki szeret, de ez ne akadályozzon a fejlődésed útján.

A legjobb bosszú az, ha megtanulod feladni az aggodalmaidat. Amikor megtanulsz lemondani olyan emberekről és helyzetekről, amelyek nem okoznak boldogságot, vagy akadályoznak, akkor fogod elérni azt a szintet, amikor már nem rettegsz attól, hogy mi fog történni az életedben. Légy erős és bátor, és ne félj az ismeretlentől, hiszen az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy, amit nem ismersz, az rossz is.

Tanuld meg szeretni magad a legnagyobb mértékben, csak így tudsz azzá válni, aki mindig is szerettél volna lenni. Fogadd el a hibáidat is, és tanulj belőlük. Ne aggódj, pontosan ott vagy, ahol lenned kell, fogadd el a boldogságot, és ne utáld magad azért, mert nem teljesen olyan az életed, mint amilyet szeretnél.

A legjobb bosszú az, ha megtanulsz boldognak lenni még akkor is, ha az egész világ ellened van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek