Jó év vár rád, szerelem és az üzleti ügyek terén, ezért vágj bele és fordítsd a javadra a számodra kedvező időszakot! Viszont ha az egészségedre gondolunk, mindezt már nem mondhatjuk el… Amennyiben az életed valamennyi terén megőriznéd az egyensúlyt, megfontoltnak kell lenned, és nem szabadna felindulásból, nagy hévvel cselekedned. Mennyei pillanatokat élsz majd át a családod és barátaid körében.

bika

Szerelem: ha egyedülállóként léped át az újév küszöbét, találkozni fogsz az év folyamán valakivel, aki nagymértékben felkelti az érdeklődésed. De vigyázz, kit választasz, és ne ugorj fejetlenül a mély vízbe. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a 2014-es esztendő próbára tesz benneteket. Lehetséges, hogy túlélitek és együtt maradtok, azonban fennáll a szakítás lehetősége is. Alapozz a kommunikációra, ha feszültség ül közétek, és igyekezz nyugodtan megoldani a problémákat.

Karrier: az előtted álló évben vonzani fognak a változások, és előre kidolgozott terv szerint cselekszel. Ki szeretnél próbálni új dolgokat, valamint új képességeket fedeznél fel magadban. Talán lehetőséged nyílik a szakmaváltásra is, viszont arra több esély van, hogy összerúgod a port a kollégáiddal vagy a főnököddel. Tanulj meg immunis lenni a stresszre, és pozitív gondolatokkal indulj haza.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: 2014-ben könnyebben megbetegedhetsz, legalábbis az év első felében. Vigyáznod kell magadra, és igyekezned kell megóvni magad a rád károsan ható tényezőktől. Habár erősnek érzed magad, és sosem volt eddig komoly bajod, ez még nem jelenti azt, hogy érdektelenné kell válnod az egészségeddel szemben.

Pénzügyek: rengeteg türelemmel és tapintattal 2014-ben olyan bevételeket szerezhetsz, amilyenekről álmodtál. Közreműködések és új szerződések sorát tervezed, azonban ne csüggedj, ha néhány közülük elúszik. Új szenvedélyre találsz, ami által könnyen plusz pénzt kereshetsz.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Bika horoszkópját is!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.