LélektárBármilyen problémánk is legyen az életben, EZ a megoldás mindenre!

Bármilyen problémánk is legyen az életben, EZ a megoldás mindenre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gondok vannak az egészségeddel? Viharfelhők gyülekeznek a párkapcsolatodban, a pénzügyeid, a karriered terén? Baj van a döntéshozói képességeddel? És még mivel?

univerzalis-szeretet

Mindegy, hogy milyen problémával találod szembe magadat, létezik mindenre egy megoldás, amelynek te is birtokában vagy, csak időnként hajlamos vagy megfeledkezni róla. Ebben segítenek a következő sorok, hogy ismét emlékezhess a megoldásra. Az összes probléma legtöbbször egyetlen egy és nagyon mélyen gyökerező tőről fakad.

A problémáink alapját ugyanaz a tudatalattinkba ágyazott dolog jelenti, ami 10 éves korunkig belénk ívódott. Ez határozza meg az életünket, a döntéseinket az életünk során.

Anélkül, hogy nagyon mélyre ásnánk a tudatalattinkba, van egy varázsszó, amely az összes problémára megoldást jelent, ez a szó pedig nem más, mint a „szeretet”.

Nem a romantikus szerelmi szálról van szó, hanem az univerzális szeretetről. A szeretet, amely mindannyiunkban benne van.

„Szeress úgy, mintha az életed függne tőle, mert ez pontosan így van” – idéztünk Anita Moorjani-tól.

Száz százalék, hogy az életedben felmerülő problémák abból adódnak, hogy az évek során elfelejtetted magad szeretni.

Amikor igazán szeretsz, ismét megtalálod a közös vibrálást az Univerzum és saját magad között. Egyensúlyba kerülsz, harmonikus, tiszta és boldog életed lesz.

Mikor képes vagy szeretni, akkor képes leszel a szeretetet befogadni, és ez az erő segít abban, hogy leküzd azokat az akadályokat, amelyeket az élet eléd görget. Ha képes vagy szeretni magad és a környezeted, akkor minden a helyére kerül az életedben, anélkül, hogy ez bármilyen erőfeszítésedbe kerülne.

Az összes problémád abból fakad, hogy elfelejtetted azt, hogy szeretni önmagad és másokat, mennyire fontos, hiszen ha ez nincs meg, nem fog kialakulni a harmóniát adó vibráció közted és az Univerzum között.

Meg kell teremtened a lehetőséget, hogy a szeretet ismét beköltözzön a szívedbe, ennek három lépése van:

1. Elfogadás

Fogadd el a helyzetet úgy, ahogyan van, hiszen csak ezután leszel képes arra, hogy felülkerekedj ezen, és egy más mentális térbe helyezd át sikeresen magad. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy minden rendben van az életedben, hanem azt jelenti, hogy fogadd el, ami abban a pillanatban és abban a formában történik. Az elfogadás feljogosít, hogy segítségül hívd a belső erőidet, ha pedig ellenkező magatartást veszel fel, akkor egy blokk alakul ki benned, ami megakadályozza, hogy teljes mértékben elfogadd a dolgokat.

2. Változtass a gondolkozásodon

Miután elfogadtad a helyzetet, úgy ahogy az volt, képes leszel a gondolkozásodon is változtatni. Ha ez sikerül, magán az alaphelyzeten is változást érhetsz el. Ahhoz, hogy egy helyzetet sikeresen megváltoztass, előbb a gondolkodásodban kell megtörténnie a változásnak.

3. Készíts tervet

Ha sikeresen elfogadtad az adott helyzeted, és a gondolkodásodon is változásokat eszközöltél, ideje, hogy egy stratégiát is kidolgozz. Ne azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket nem tudsz megváltoztatni, hanem azokra, amelyek esetében sikerrel járhatsz. Figyelj arra, hogy miként tudsz jó dolgokat kreálni, milyen helyzetekből tudod a legjobbat kihozni. Ha nem tudsz egy alapszituációt megváltoztatni, akkor kár erőlködni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek