KuriózumBaba Vanga riasztó jóslata 2024-re, ami máris valóra vált

Baba Vanga riasztó jóslata 2024-re, ami máris valóra vált

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A híres bolgár médium, Baba Vanga az évek során sokkolta a világot hátborzongatóan pontos jóslataival, és most két 2024-re vonatkozó látomása máris valóra vált, alig néhány hónappal az év kezdete után.

Annak ellenére, hogy a bolgár misztikus több mint 25 évvel ezelőtt meghalt, állítólag a mai napig vannak érvényes jóslatai. Baba Vanga még gyermekkorában megvakult egy homokviharban, és ennek tulajdonította jóstehetségét, aminek segítségével állítólag ijesztően sok világeseményt megjövendölt. Többek között egy napkitörést is előre látott, amelyről azt mondta, hogy december 1-jén fog bekövetkezni, és 2023. december 1-jén valóban be is következett.

Baba Vanga állítólag a 9/11-es terrortámadást és a Brexitet is megjósolta. Most a 2024-es jóslatai közül kettő már valóra is vált, és ezek közül az egyik az Egyesült Királyságot érintő gazdasági válság.

A tisztánlátó azt állította, hogy a világ gazdasági válsággal néz majd szembe ebben az évben – és jelenleg az Egyesült Királyság és Japán is éppen ezzel a problémával küzd.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban a vártnál nagyobb mértékben, 0,3%-kal csökkent a bruttó hazai termék (GDP) a tavaly decemberrel zárult három hónapban. Ez a gazdaság valamennyi fő ágazatában bekövetkezett visszaesés és a kiskereskedelmi forgalom összeomlásának eredménye.

Japánban a jen jelenleg 34 éves mélyponton áll, az ország mostanra a negyedik helyre csúszott vissza a globális rangsorban, és Németország megelőzte a harmadik helyre kerülve.

A jósnő másik jövendölése szerint idén drasztikus áttörések várhatók az egészségügyben, és az elmúlt hetekben megerősítést nyert, hogy a tudósok jelenleg egy tüdőrák elleni vakcina kifejlesztésén dolgoznak. Az Oxfordi Egyetem, a Francis Crick Intézet és a University College London tudósai közösen dolgoznak a „LungVax”-on, és 1,7 millió fontot kaptak a legnagyobb brit jótékonysági szervezetektől 3000 vakcina finanszírozására.

De nemcsak Baba Vangának vannak 2024-re vonatkozó jóslatai. Athos Salomé, akit az élő Nostradamusként is emlegetnek, arra figyelmeztetett, hogy 2024 az emberi történelem új fejezetének éve lesz, és „három nap sötétséget” is kilátásba helyezett valószínűleg egy napkitörésnek köszönhetően.

Salomé elmondta, hogy bár ezek a jelenségek néhány naponta előfordulnak, általában nem gyakorolnak nagy hatást a Földre. Március 24-én azonban egy X-osztályú (legnagyobb erősségű) napkitörést észleltek a tudósok, amiről úgy vélik, 2017 óta a legnagyobb hasonló jelenség lehet. Ennek hatásait még nem mérték fel teljesen, de Salomé ennek, valamint az április 8-án bekövetkező napfogyatkozásnak is nagy jelentőséget tulajdonított jövendöléseiben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek