LélektárAzért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük segítségüket. Nézd meg, kinek a...

Azért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük segítségüket. Nézd meg, kinek a segítségét kell kérned különböző helyzetekben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok, Isten szolgái és hírvivői, akik Isten akaratát közvetítik a szellemi és az anyagi világ között. Legfőbb feladatuk védelmezni minket és utat mutatni nekünk, hogy segítsenek helytállni az élet során adódó nehézségekben.

angyalok2

Mindenütt jelen vannak, ezért bárhol és bármikor kérhetjük az Arkangyalok segítségét. Ha pártfogásukért, támogatásukért imádkozunk, akkor ők jönni fognak. Mivel a Szabad Akarat törvényét tiszteletben tartják, ezért csakis akkor jönnek a segítségünkre, ha mi, imádságunk által erre feljogosítjuk őket – amikor viszont életveszélynek vagyunk kitéve, akkor hívás nélkül is segítségünkre sietnek.

Valahányszor egy Arkangyal segítségét kéred, előre köszönd meg pártfogását, így tanúsítva azon hitedet, hogy kérésed benne meghallgatásra lel.

1. Mihály Arkangyal

Ha félelmek nyugtalanítanak, vagy negatív energiákat tapasztalsz magadban, környezetedben, akkor imádkozz Mihály Arkangyalhoz. Ő a védelem angyala, aki eltávolít minden olyan energiát, ami nem a fényből és az isteni szeretetből árad.

„Köszönöm neked, Mihály Arkangyal, hogy ebben a helyzetben megszabadítasz engem minden negatív energiától és mindig megvédesz engem a számomra haszontalan energiáktól. Ámen.”

2. Gabriel Arkangyal

Ha a gondolataid kifejezéséhez van szükséged segítségre, akkor Gabriel Arkangyalhoz imádkozz. Ő segít abban, hogy tisztán ki tudjuk fejezni önmagunkat, ő van jelen az írók, költők mellett is.

„Köszönöm neked, Gabriel Arkangyal, hogy segítesz nekem tökéletesen kifejezni magam ebben a helyzetben. Ámen.”

Ezt már olvastad? 3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

3. Uriel Arkangyal

Ha valamilyen helyzetben motivációra van szükséged, akkor kérd Uriel Arkangyal segítségét. Ő segíthet neked megtalálni és beteljesíteni életed célját is. Megadja neked azt az ösztönzést, amire egy-egy válságos helyzetben szükséged van.

„Köszönöm neked, Uriel Arkangyal, hogy segítesz nekem megismerni életem célját, és segítesz meglátni azt, hogy mit kell tennem ennek beteljesítéséért. Ámen.”

4. Haniel Arkangyal

Ha interjúra kell menned, bemutatót tartasz vagy egy első találkozás előtt állsz, imádkozz Haniel Arkangyalhoz, hogy melletted legyen és magabiztosságot adjon. Ő segíteni fog, hogy minden rendben menjen és segít megnyugodni ezekben a fontos pillanatokban.

„Köszönöm neked, Haniel Arkangyal, hogy segíteni fogsz engem az interjú alatt (vagy más alkalomból), és így minden kivételesen jól fog sikerülni. Ámen.”

5. Azrael Arkangyal

A haldokló betegek szenvedéseinek enyhítéséért imádkozz Azrael Arkangyalhoz. Ő az, aki üdvözli az eltávozottak lelkét, és aki elkíséri őket egy másik létforma felé. Kérheted őt, hogy hozzon fényt, szeretetet és békét a már elhunytak lelkének.

„Köszönöm neked, Azrael Arkangyal, hogy őt Isten békéje, fénye és szeretete felé vezeted. Ámen.”

Ezt már olvastad? Kell-e félnünk a halál angyalától?

6. Rafael Arkangyal

Amikor bármily nemű gyógyulásra van szükséged, kérd ehhez Rafael Arkangyal segítségét. Ő az, aki segít a testi- és lelki gyógyulásban.

„Köszönöm neked, Rafael Arkangyal, hogy segítesz nekem kigyógyulni ebből a betegségből. Ámen.”

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek