Lélektár3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

3 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tapasztaltad már életedben az angyalok jelenlétét? Bármi is legyen erre a válaszod, egyben biztos lehetsz: minden kétséget kizáróan vigyáznak rád angyalok, akik folyamatosan figyelnek téged a fizikai világ színfalai mögül.

kulcs

Igaz, az angyalok néha csodálatos módon fizikai testet öltenek, hogy segíthessenek, de sokkal inkább jellemző rájuk az, hogy a háttérből a helyes irányba bökjenek minket. Az az ők szándékuk, hogy megvédjenek a bajtól, segítsenek a gyógyulásban és minél több lehetőséget nyújtsanak a boldogság, szeretet és növekedés megtapasztalására.

Ne aggódj, ha még nem tapasztaltad az angyalok jelenlétét. Az ők energiájuk annyira fényes és tiszta, annyira magas frekvencián rezegnek, hogy tudatos érzékelésükhöz először saját energiaszintedet kell megnövelned és nyitottnak kell lenniük szubtilis érzékeidnek. Meg lehet tanulni látni, hallani és érzékelni az angyalokat.

Megéri a fáradtságot, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal és útmutatásaikkal, ez ugyanis gyakorlás és kitartás kérdése. A jó hír viszont az, hogy az angyalok bizony gyakran hagynak jeleket és nyomravezető ismertetőjegyeket az utunkban, hogy éreztessék jelenlétüket. Mindenki kap angyali jeleket, de sokan túl elfoglaltak és szűk látókörűek ahhoz, hogy észrevegyék ezeket.

Mielőtt ráhangolódnánk az angyali gondviselés jeleire, először is el kell kezdenünk jobban figyelni rájuk és keresni őket! A jelek a segítségük és támogatásuk kérésére adott válaszként jöhetnek, vagy előtűnhetnek egyszerűen a semmiből, hogy megmutassák ezek által, szeretnek és támogatnak minket.

Láttál már angyali alakot felhőkben vagy virágokban? Esetleg folyton pénzérmét vagy tollakat találsz az utadban? Bizonyos visszatérő, ismétlődő számokra leszel figyelmes? Ezek mind olyan jelek, amelyeket az angyalok használnak, hogy éreztessék jelenlétüket – és még sok más ezekhez hasonló van. Lássuk, melyek a leggyakoribb jelek, amelyek arra utalnak, hogy melletted vannak az angyalok:

Fényvillanások

Az angyalok fénylények, így gyakran láthatjuk őket egy futó, csillanó fényvillanás formájában meditáció közben, az álmunkban vagy éppen a szemünk sarkából. De szintén használhatnak fénygömböket, szivárványt vagy fentről jövő fénycsóvákat, hogy felkeltsék figyelmedet, hogy igazolják és biztosítsanak afelől, hogy veled vannak és a jó úton haladsz.

Mély szeretet és béke érzése

Amikor az angyalok szerető szárnyaikkal átkarolnak, az egy hihetetlenül békés és kényelmes érzéssel tölt el. Amikor például egy nehéz döntés miatt tépelődünk, és végül megállapodunk egy lehetséges választásnál, hirtelen béke és nyugalom tölt el, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Az őrangyalunk átölelt.

Hívtad már valaha őrangyalodat meditáció közben? Érezted ilyenkor a meleg bizsergést egész testedben? Ha igen… lazulj el és élvezd. Az őrangyalok veled vannak.

Egyetemes megismerés érzése

Az angyalok Isten hírnökei, tehát megtapasztalni az angyali gondviselést minden bizonnyal arról árulkodik, hogy igaz összhangban vagy a dharmáddal, az életcéloddal.

Volt már, hogy egy fontos döntés előtt állva hirtelen, szinte a semmiből jöttél rá, hogy mit kell tenned, és teljesen biztos voltál benne? Vagy segítséget kértél a gyógyuláshoz és hirtelen ihletet kaptál a tudatosabb élethez, a holisztikusabb életvitelhez, a természet közelségéhez…

Vagy egyszerűen csak tisztában vagy azzal, hogy őrangyalaid veled vannak, még ha nem is vagy egészen biztos abban, hogy honnan és miért. Tudni azt, hogy angyali gondviselésben részesülsz – biztosít afelől, hogy tényleg, valóban veled vannak az angyalok.

Figyelj rájuk, és köszönd meg angyalaidnak a gondviselést, intuíciót és jeleket, amiket az utad során küldenek neked. Ahogy elkezded észrevenni az angyalok jelenlétének akár a legapróbb jeleit is, úgy jó úton haladsz a további, részletesebb és látványosabb megtapasztalások felé, az égi segítőid nyújtotta segítség és támogatás érzékelése felé.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek