KoktélAz utolsó randi - a férfi egy utolsó romantikus estével búcsúzott el...

Az utolsó randi – a férfi egy utolsó romantikus estével búcsúzott el haldokló feleségétől

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Brandon Janous háromgyerekes édesapa, aki néhány évvel ezelőtt veszítette el a feleségét. Vállalkozó és író, aki az elmúlt években igyekezett hűségesen elmesélni felesége történetét.

Amikor Rachelnél először diagnosztizáltak mellrákot, a nőnek kitartó küzdelem árán sikerült legyőznie a betegséget. Öt hónappal később azonban hátfájásra kezdett panaszkodni, és bár eredetileg nem gondolták, hogy komolyabb baj lehet, végül kiderült, hogy a rák visszatért, ezúttal a gerincében, és alig egy hónappal később már az agyát is megtámadta.

Miközben az állapota egyre rosszabbra fordult, és az orvosok megállapították, hogy már csak hetei lehetnek hátra, Rachel utolsó kívánsága az volt, hogy eltölthessen egy napot kettesben a férjével, vagyis lehessen egy utolsó randijuk. Brandon pedig örömmel teljesítette a kívánságát.

„Ez volt minden, amit akart, tehát meg is kapta. Egy randevú, egy hatalmas doboz pattogatott kukorica, egy óriási kóla és egy közös kép. Két éve ezen a napon volt az utolsó randink és ekkor készült az utolsó közös képünk” – írta a férfi az Instagramon, ahol megosztotta az utolsó selfie-t.

A házaspárnak ez volt az utolsó kettesben töltött napja. Rachel 19 nappalkésőbb hunyt el, de a hátralévő időben végig tele volt a kórházi szobája családtagokkal, barátokkal és a kórházi személyzet tagjaival. Brandon szerint felesége szobája soha nem volt üres, mert Rachel egészen különleges hatással volt a környezetére, és mindenki szerette őt.

„Az emberek egyszerűen a közelében akartak lenni, és ez nagyon jót tett a lelkének. Szóval megengedtük az embereknek, hogy mindig a közelében legyenek. A látogatási órákat figyelmen kívül hagyták a szobájában, mindenki akkor jött és akkor ment, amikor akart, és akinek lehetősége volt meglátogatni őt, szerencsésnek érezte magát” – magyarázta Brandon.

Az utolsó randijuk napján azonban lehetőségük volt eltölteni néhány órát kettesben, és ezalatt rengeteget beszélgettek. „Mindenféléről beszélgettünk. Olyan dolgokról, amikről soha nem gondolnád, hogy meg kell beszélned azzal a személlyel, akivel együtt terveztétek a hátralévő életeteket, de aztán ráébredtek, hogy egyikőtök élete hamarosan véget ér” – mondta Brandon.

Brandon 20 éves korában ismerte meg Rachelt, és azt mondja, már akkor tudta, hogy ő élete szerelme, amikor először megpillantotta. Ennek ellenére hosszú időbe telt, mire meggyőzte őt, hogy menjen hozzá feleségül, de végül összeházasodtak, és három gyerekük született: Hadley, Cooper és Macklin.

Azon az estén beszélgettek közös életükről, házasságuk elmúlt 10 évéről, a gyerekeik jövőjéről édesanyjuk halála után, arról a közös jövőről, amit megálmodtak, azokról a dolgokról, amiken változtattak volna, ha tudják, mi vár rájuk és a mennyországról is.

„Bocsánatot kértem tőle, amiért nem tettem többet, amiért nem találtam megoldást, amiért hagytam, hogy ez megtörténjen vele. Biztosított róla, hogy senki nem tudott volna keményebben küzdeni érte, mint ahogy én küzdöttem. És azt mondta, hogy többé ne gondoljak erre. Szóval nem teszem, mert megígértem neki.

Bocsánatot kértem, amiért nem voltam jobb férj, amiért nem voltam jobban jelen. Amiért természetesnek vettem őt és sok mindent, amit értem tett. Biztosított róla, hogy senki sem lehetett volna jobb a számára. És azt mondta, hogy többé ne gondoljak erre. Szóval nem teszem, mert megígértem neki.

Azt mondta, éljem tovább az életemet, hogy találjak rá újból a szerelemre, hogy legyek türelmes és vigyázzak magamra. Koncentráljak kevesebbet a munkára és többet a pillanatokra” – idézte fel Brandon.

Rachel biztatta a férjét, hogy valósítsa meg minden álmát, és ne féljen a kudarctól. Végül pedig arra is megkérte, hogy ossza meg a történetét, hogy a gyerekei megismerhessék, és tudják, hogy az édesanyjuk soha nem mondott le róluk, végig értük küzdött, és kimondhatatlanul büszke rájuk.

„Csak azt akarta, hogy a gyerekei ismerjék az anyjukat, és tudják, ki volt ő. Ezért osztok meg folyamatosan részleteket az életéről. Nem magamért, és nem másokért. A gyerekekért és Rachelért. Azért, mert megígértem neki, hogy megteszem” – írta Brandon a közösségi oldalon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek