LélektárAz Újhold a Bikában május 8-án elhozza a belső igazság pillanatát

Az Újhold a Bikában május 8-án elhozza a belső igazság pillanatát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2024. május 8-i Újhold a Bikában magában rejti a növekedés és a kivirágzás lehetőségét az Univerzum termékeny energiája által. Az Újhold a Bikában arra emlékeztet minket, hogy eljött az idő, hogy megéljük azokat a tapasztalatokat, amelyeket a lelkünkben hordozunk, kedvező körülményeket teremtve a megnyilvánuláshoz.

Az Újhold körüli napokban hasznos, ha naplót vezetünk, amelybe leírjuk szándékainkat, és csak arra koncentrálunk, amit valóban akarunk. Ez az igazság pillanata, amikor tudatára ébredünk hiteles szándékainknak, amelyek összhangban vannak lelkünkkel és belső igazságunkkal.

A május 8-i Újhold a Bikában segít nekünk abban, hogy megvalósítsuk ezeket a szándékokat, és most rendkívül termékeny talajba ültethetjük el azokat a magokat, amik céljainkat, álmainkat képviselik.

Felírhatjuk egy darab papírra azokat az elképzeléseinket, amik a legközelebb állnak a szívünkhöz, és eláshatjuk azt egy fa gyökere mellé, ezáltal a Földanya gondjaira bízva vágyainkat.

Az Újhold a Bikában új lehetőségeket, a manifesztáció néhány útját nyithatja meg a pénzügyekben vagy a kreativitással és a munkánkkal kapcsolatos területeken.

Fontos, hogy nyitottak maradjunk, hogy meglássuk, felismerjük és befogadjuk, amit az Univerzum tartogat számunkra. Ez az Újhold egy igazi ajándék az Univerzumtól. Ez az ajándék érkezhet egy mély megértés, egy kinyilatkoztatás, egy olyan megoldás formájában, amely nagy sikert hozhat nekünk egy személyes vagy szakmai problémában.

Ezekben a napokban a jólét, a bőség és a kényelem lehetősége nyílik meg előttünk. Fontos, hogy képesek legyünk meglátni és felismerni, mi az, ami az adott pillanatban nekünk való.

Most a manifesztáció mágikus tere vesz körül bennünket, és rendkívül óvatosnak kell lennünk a gondolatainkkal és szándékainkkal, amiket megfogalmazunk, mert most olyan dolgok is megvalósulhatnak, amelyek nem a legmegfelelőbbek a számunkra, és amikre nincs igazán szükségünk.

Lehet, hogy kimerültnek érezzük magunkat, úgy érezhetjük, hogy lassabban tudjuk mozgósítani az erőinket, és ez azért van így, mert az Újhold környékén alacsonyabb az energiaszintünk. Éppen ezért most nagyobb figyelmet kell fordítanunk az öngondoskodásra, pihenjünk többet, és figyeljünk oda mind a fizikai, mind a lelki szükségleteinkre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek