HoroszkópAz Oroszlán nő 7 provokatív tulajdonsága!

Az Oroszlán nő 7 provokatív tulajdonsága!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Oroszlán nő nagyon bátor, tettre kész, optimista, magabiztos, határozott és szenvedélyes. Mindig eléri, amit szeretne, nem ismer lehetetlent!

Az alábbi 7 tulajdonság nagyon jellemző az Oroszlán csillagjegyű hölgyekre, próbáld jobban megismerni, és megérteni őket.

Bátor

Ha egy pillanatra el is bátortalanodik, rögtön újragondolja a dolgokat, és erőt vesz magán, anélkül, hogy különösebb erőfeszítés látszana rajta. Érzékenységét csak akkor lehet észrevenni, ha valaki megsértette büszkeségét. Soha ne próbálj ellent mondani neki, hiszen olyan, mintha a tűzzel játszanál. Ne felejtsd el, hogy ő nem egy kedves cicus, hanem az állatok királynője.

Nyílt

Mindig nevén nevezi a dolgokat, nem szégyelli mások szemében nyíltan megmondani a véleményét. Ha úgy gondolja, hogy valakinek a véleménye vagy cselekedete nem egyezik az övével, akkor kertelés nélkül megmondja. Ha nem vagy szimpatikus neki, akkor azt is tudni fogod, hiszen megmondja.

Mindig irányít

Született vezető típus, így nem csak a főnöki beosztás áll jól neki, de egy baráti közösségben is mindig ő viszi a szót. Ha pedig egy autóba ülsz vele, akkor biztosan soha nem adja át a kormányt neked, akkor sem, ha több száz kilométert vezetett már.

Csábító

Tudatában van vonzerejének, szeret hódítani, viszont, nem mindenki érdekli hosszútávon, akit már egyszer elcsábított. Ha valaki nem felel meg az elvárásainak, és ez később kiderül, gondolkodás nélkül ot hagyja az illetőt.

Van önbizalma!

Nagyon sok időt fordít külseje ápolására, követi a divatot, mindig márkás ruhákat, és parfümöt visel. A begyűjtött bókokat imádja, ezek még inkább növelik az önbizalmát. Tisztában van szépségével, külső- és belső adottságaival. Imádja a drága ajándékokat, a meglepetés luxus utazásokat, úgy gondolja, hogy teljes mértékben megérdemli azokat.

Mindig neki van igaza!

Él az utolsó szó jogával, a vitában soha nem marad alul, mindenkinek tudtára akarja adni az igazságot. Nagyon meggyőző, és nem bírja elviselni a bizonytalan helyzeteket, embereket.

Imádja a kalandokat!

Tüzes, tettre kész, vonzzák az új dolgok, a monotonitás nem az ő életformája. Minden jó kalandban és kezdeményezésben benne van, az sem baj, ha túlságosan egzotikus vagy kockázatos. Belőle soha nem lesz olyan anya, aki nem hagyja, hogy a gyereke búvárkodjon, vagy felmásszon a legmagasabb sziklákra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek