KuriózumAz ifjú házaspár kifizettette a második szelet tortát az esküvőn!

Az ifjú házaspár kifizettette a második szelet tortát az esküvőn!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Régi hagyomány szerint az esküvőkön süteményt is felszolgálnak, ráadásul nem is keveset. Bizonyos esküvőkön az ifjú házasok pontosan számon tartják a süteményeket, nagyon odafigyelnek arra, hogy mennyi fogy el belőlük. Vannak, akik csak egy kis szelet tortát kérnek, míg mások örülnek neki, ha egy második szelet torta is jut nekik, de akad olyan is, aki lelkesen lemond bármilyen édes süteményről.

Az egyik esküvőn különleges meglepetés érte a vendégeket, amikor egyesek megették a második szelet tortájukat is. Mellé egy üzenet is érkezett a házaspártól, és arra kérték a jelenlévőket, hogy fizessék ki a pluszban elfogyasztott tortát.

A fiatalok egy meglehetősen szokatlan kérést fogalmaztak meg a vendégsereg felé, ugyanis a biztonsági kamera képernyőjén látták, hogy vannak akik már túl vannak a megengedett egy szeleten – írja a Redditen egy felhasználó.

“Minden vendégnek egy szelet torta jár. Ha Ön egynél többet evett, akkor kérjük küldje el minél hamarabb pluszba a 3,66 fontot” – írták a fiatalok.

“Ekkor már volt bennem pár sör, így nem foglalkoztam vele különösebben. A vendégek egy része nagyon csalódott volt, bár volt aki azt mondta, hogy a torta nem éri meg azt a pénzt, amit felszámolnak érte, és követelte a számlát a süteményért” – mondta az egyik vendég.

Néhányan már nem is kérték a tortájukat, amikor kiderült, hogy külön fizetni kell érte.

Majd a többi vendég is kifakadt:

“Amikor megkaptam az üzenetet, azonnal felhívtam őket, mert én és a vőlegény igen közeli barátok vagyunk. Nem esett nehezemre, hogy beszéljek vele erről, viszont minden eszközt bevetett, hogy fizessek pluszba a tortáért”.

“Gyakran azon kaptam magam, hogy megkérdőjelezem, hogy miért is vagyok ennyire megértő velük. Meglepő módon nem ez az első alkalom, hogy gyanús pénzügyi kérdések merülnek fel körülöttük”.

“Néhány évvel ezelőtt én és a párom vigyáztunk a kutyáikra, míg ők nyaralni voltak. Azt mondták, lakhatunk náluk, és közben használjuk a kocsijukat is, majd a végén benyújtották a számlát a benzinért”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek