LélektárAz évszázad egyik legerősebb és legjelentőségteljesebb napja lesz 2021. november 11-e

Az évszázad egyik legerősebb és legjelentőségteljesebb napja lesz 2021. november 11-e

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére!

Gyakran megesik veled is az, hogy a digitális óra kijelzőjére pillantva 11:11-et vagy 1:11-et látsz? Ha igen, akkor tárd ki az elméd, mert lehet, hogy az Univerzum épp kapcsolatba szeretne lépni veled.

Ilyen és ehhez hasonló lehetőségekre oly ritkán adódik alkalmunk, ezért is bír ekkora jelentőséggel a november 11-i nap.

A számok szinkronizációja felszabadítja a megvalósulások lehetőségét

A numerológiában az 1-es számot angyali számnak tekintik, míg a 11-est a mesteri számként tartják nyilván. A holnapi napon ezen számok jelentősége fokozódik és akár duplán is éreztethetik spirituális hatásukat.

Valahogy úgy képzeljük el ezt az egészet, mintha a holnapi nap egy direkt telefonvonal lenne köztünk és a nagyobb hatalmak között, amely lehetővé teszi számunkra a gondolataink megvalósulását. Ha így értelmezzük a november 11-i napot, akkor mindenképp itt lenne az ideje annak, hogy kezdjünk el gondolkodni azon, hogy miket is szeretnénk, ha már végre testet öltenének?

De térjünk kicsit vissza a számok világába, ugyanis mindazon túl, hogy a november 11 minden évben különös jelentőségű nap, a 2021-es merőben kimagaslik mind közül, ugyanis ha összeadjuk a nap, hónap és az évet alkotó számjegyeket (1+1+1+1+2+0+2+1=9) akkor 9-et kapunk, amely szimbolizálja a 9-ik Egyetemes Napot.

Elsőre lehet, hogy érthetetlennek tűnhet, hogy miért is tulajdonítunk ekkora jelentőségeket a számoknak, de már az ókori görög filozófusok, többek között Püthagorasz is elismerte a számok és a dallamok közötti szoros kapcsolatot. Minden számnak megvan a maga vibrálása, csak úgy, mint a dallamoknak, ezért is lehet az, hogy egyes számok magasabban rezegnek míg mások alacsonyabban. Na most ennek tükrében képzeljük el, hogy ha az előbb említett számok egy azon napon kerülnek szinkronba, akkor mekkora energiákat mozgathatnak meg?

Fotó: Pixabay.com

Óriási szükségünk van erre a napra a pandémia okozta nehézségek után

Ekkora káosz közepette jobbkor nem is jöhetett volna a november 11-i nap, hiszen már olyan rég küzd mindegyikünk a saját nehézségeivel, amelyeket a mostani helyzet csak tovább rontott.

Mivel a 9-es szám az egy számjegyből álló számok között az utolsó helyen áll, ezért sok értelmezésben a 9-est valaminek a befejeződésével asszociálják. És nekünk most pont erre van szükségünk, hogy véget érjen a lassan már 2 éve tartó őrület és friss lendülettel egy új fejezetet nyithassunk az életünkben.

A holnapi nap maga a csoda

Emlékezzünk vissza, kisgyerekként mennyire hittünk a csodákban, és habár azóta megannyi csalódás ért bennünket, november 11-i napon kicsit próbáljunk meg újra hinni a csodákban. Az 1-es és a 9-es szám olyan ritka együttállása is éreztetni fogja hatását, amely lehetővé teszi számunkra azt, hogy egyik lábban a földön míg másik lábban a spirituális magasságokban járhassunk, ahol szinte minden lehetséges.

Készüljünk fel az elengedésre

Teljesen természetes, hogy sokáig szoktuk a múltunk sérelmeit magunkkal cipelni, hiszen ez is egy védekezési mechanizmus, de egy idő után már többet árthatunk vele magunknak, mint amennyi biztonságot nyújthat. Légy tudatában önmagadnak és az értékeidnek és hagyd a múltadat, engedd el a sérelmeidet, mert csak így építheted a jövődet.

Ne korlátozd magad

Ne félj nagyot álmodni! Most áll előtted az a lehetőség, amikor szabadjára engedheted az álmaidat, vágyaidat, és ne érd be a kevesebbel. Vizualizáld erősen a jövőbeli terveidet és hagyd, hogy az energiák a helyes út felé tereljenek, amely mentén meg is valósíthatod őket. Most valóban úgy fogod érezni, mintha jókor lennél jó időben ahhoz, hogy elérhesd az álmaidat.

Hallgass a megérzéseidre

A legjobban csakis saját magadban bízhatsz, ezért légy türelemmel és hallhasd meg önmagad, hallgasd meg mit is akarsz valójában, és ne próbálj elnyomni a belső hangod. Szerencsére a holnapi nap erre lehetőséget kínál, így ne félj kettesben maradni önmagaddal.

Ürítsd ki az elméd és csak arra összpontosíts, ami igazán számít. Kapcsolj ki minden olyan eszközt, amely elterelné a figyelmedet önmagadról és csak hagyd, hogy a gondolataid szárnyaljanak.

Íme, egy remek megnyilvánulási-technika

Szükséged lesz:

  • egy papírlapra;
  • egy írószerre;
  • egy borítékra;
  • és gyertyákra;

Gyújtsd meg a gyertyát és helyezkedj el kényelmesen. A háttérben mehet egy kis nyugtató zene is, és kezdődhet a relaxáció. Hagyd a gondolataidat szárnyalni és mik eszedbe jutnak vésd a papírra. Azt is írd le, hogy 2022 november 11-ig hova szeretnél eljutni, majd a lapot tedd a borítékba és ragaszd le. Majd jövő ilyenkorig egy biztonságos helyen őrizd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek