Lélektár2021:11:11! A nagy ébredés napja!

2021:11:11! A nagy ébredés napja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A november 11., vagyis a 11:11 kód, új dimenziók, magasabb rezgések irányába nyitja meg az ajtókat. Elkezdődik a lelki felemelkedés, főleg, ha életcélunk valóban a legmélyebb vágyunkat szolgálja!

A Skorpió intenzív és mélységekben elmerülő időszakát éljük, a halál (szimbolikus) és a regeneráció, az átalakulás és az újjászületés jellemzi a hétköznapjainkat. Mély vízbe kell elmerülnünk ahhoz, hogy a hullámok lecsitulása után újra visszatérhessünk a zavartalan felszínre. Legyünk sokkal nyitottabbak mások és a külvilág felé, csak így tudunk megbirkózni az állandóan változó külső eseményekkel.

A Skorpió energia megnyilvánulása számmisztikai szempontból is igen nagy hatású lesz: 2021 11. hónapjának 11. napja, vagyis az “1” jelenléte, a kezdet csodálatos energiáját hordozza magában.

11:11 2021 – A nagy ébredés

Lelki szempontból az év egyetlen napján – 11:11 körül – bizonyos szinkronicitásokat, egybeeséseket, sorozatok vagy minták ismétlődését, felgyorsulást tapasztalhatunk, de az is előfordulhat, hogy túlterheltek, zavartak, bizonytalanok leszünk, mert úgy tűnik, hogy az életünk egyre kiszámíthatatlanabb lesz. Megtörténhet, hogy már félelemmel ébredünk, és nagyon nehezen tudunk megbirkózni vele.

A 11 egy igen különleges, már-már varázslatos mesterszám, és a megnyilvánulások felgyorsítójaként működik, megkönnyíti a nyitást egy magasabb dimenzióba, és a felemelkedés rezgésére fókuszál. A 11 mint mesterszám az intuícióról, a magasabb tudathoz való hozzáférésről, a belátásról, a megvilágosodásról mesél. Ebben az időszakban a bennünk felébredt tudatosság szintje megduplázódik, a spirituális evolúció felerősödik, cselekedeteink összhangban lesznek a gondolatainkkal, szavainkkal.

A “belső ébredés” furcsa érzéseket kelthet. Lehet, hogy az utóbbi időben sokkal zaklatottabbak voltunk, mint máskor, és nehéz napokon mentünk keresztül, és most szükségünk lenne valakire, aki megnyugtat, hogy jó úton járunk, és a megfelelő helyen vagyunk. Nem kell feleslegesen pánikolni, az életben pontosan azokat a dolgokat kapjuk, amire szükségünk van.

Próbáljuk legyőzni a félelmet és az ellenállást, fogadjuk be az isteni bátorítást. Olyan ez, mint egy kozmikus ajándék, amelynek célja, hogy összehangolja lelkünket,és megerősítsen ezekben a nagy érzelmi kihívásokkal teli napokban és hónapokban. A nehezebb helyzetekben is minden támogatást megkapunk az Univerzumtól, soha nem vagyunk egyedül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek