Ha egyszer is rápillantottunk például egy elektromos kijelzőre, ahol az idő ugyanabban az órában és percben járt, nem árt tudni, hogy az ilyen számbeli együttállások óriási jelentőséggel bírnak. Ilyen lesz a mostani november, azaz az év 11. hónapjának 11. napja is.

11-11-ikerlangok

Spirituális értelemben a 11:11-es együttállással az Univerzum az ébredésre hívja fel a figyelmünket.

A Mind Evolution Society által szervezett rendezvényen elhangzott: „Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem láthatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én az újhold erői fognak érvényesülni”.

Az Elephant Journal szerint a 11-es szám a türelmet, a spiritualitást, az érzékiséget, az intuíciót, az együttérzést és az idealizmust jelképezi. Azok az emberek, akik különös vonzódást éreznek a 11-es számhoz, egy sokkal magasabb energiaszinten vannak másokhoz képest, és ha két személy találkozik, akiknek sokat jelent a 11-es, óriási energia fogja őket összekapcsolni.

A 11:11-es együttállás arra hívja fel a figyelmünket, hogy figyeljünk oda a lelkünkre, a belső megérzéseinkre. Az is fontos, hogy olyan lehetőségek adódhatnak ezekben a napokban, amelyeket nem lenne szabad elszalasztani. Ha észrevesszük bárhol ezt a 11:11-es számsort, jusson eszünkbe, hogy az Univerzum ezzel azt üzeni, hogy járjunk nyitott szemmel a világban, vegyük észre a lehetőségeket. Ez november 11-én még hangsúlyosabbá válik.

Ez a nap nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére, a belső ébredésre, amikor is képesek leszünk kívülről látni önmagunkat, ami arra szolgál, hogy észrevegyük az esetleges hibáinkat, rossz szokásainkat, és változtassunk rajtuk.

A 11:11 együttállás az Ikerlángokkal való találkozásra is lehetőséget teremt. Az Ikerlángok ezoterikus jelképek, az örök szerelem szimbólumai. Az a személy, aki az Ikerlángunk lesz, nemcsak egy számunkra találó, kedves ember lesz, hanem olyan valaki, aki arra ösztönöz, hogy jobbak, nagylelkűek, nyitottak, kedvesek legyünk.

Az Ikerlángokat a mitológia szerint egy „anyagból” teremtették, amely aztán két lélekre szakadt. Ez a két lélek, ha egymásra talál, bejárja az egész Földet, hogy a dolgok kettőségére hívja fel a figyelmet. Általában ezek a személyek több reinkarnáción is keresztül mennek. Mikor találkozunk az Ikerlángunkkal, olyan érzés fog el bennünket, mintha hazatértünk volna.

Ha meglátjuk a 11:11-es kombinációt, nagy az esélye annak, hogy az Ikerlángunk felbukkan az életünkben. Figyeljünk oda a belső hangokra, koncentráljunk az álmainkra, és érezzük azt, hogy szabadok vagyunk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.