LélektárAz év utolsó Teliholdja igen erős energiákat mozgat meg!

Az év utolsó Teliholdja igen erős energiákat mozgat meg!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 1212-es numerológiai szám nagyon erős energiákat nyit meg, éppen ezért december 12-én, szerdán olyan kozmikus eseményeket tapasztalhatunk meg, melyek mindannyiunkra erős hatással lesznek. Érzelmi felfedezések, de személyes fejlődések, átalakulások is érezhetőek lesznek.

A decemberi Telihold a téli napfordulóhoz legközelebb eső Telihold lesz, mely hosszabb és sötétebb éjszakákat hoz.

A 12-es szám teljességet képvisel, lehetőséget ad arra, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál minket, és új, hasznosabb energiákat engedjünk közel magunkhoz. Segít abban, hogy megoldást találjunk a problémás helyzetekre, most sokkal könnyebben fel tudjuk adni a régi, káros szokásainkat is.

Ezt már olvastad? December 12: Telihold az Ikrek jegyében – Varázslatos és harmonikus energiákat hoz

A tudatosság és a megújulni vágyás fogja jellemezni ezt az időszakot. Könnyebben megértjük azt is, hogy valójában mi történik az életünkben, és a környezetünkben.

Egy nagyon intenzív energiaszintet hoz magával a december 12-i időszak, amelyeket jól tudunk hasznosítani, ha a dolgok pozitív oldalára koncentrálunk. Bármennyire is az álmainknak szeretnénk élni, próbáljunk meg két lábbal a földön maradni, hiszen nagy szükségünk lesz ebben az időszakban a racionális gondolkodásunkra is. Sokkal érzékenyebbek leszünk, felerősödnek az érzelmeink, és az intuíciós képességünk, de meg kell küzdenünk a saját démonainkkal is.

Az anyagi és a szerelmi életünket is érinteni fogják ezek az energiai változások, számos meglepetésben és kihívásban lehet részünk. Bizonyos késések és korlátozások okozhatnak némi fejfájást, de próbáljunk meg a lehető legkiegyensúlyozottabbak maradni.

Ezt már olvastad? December 12-én Telihold alakul ki az Ikrek jegyében – Célpontban a gondolatok és a kommunikáció!

Nehéz döntéseket kell meghoznunk, a szívünk és lelkünk is válaszút elé lesz állítva, de ezek a lépések az anyagiak területén is változásokat eredményeznek. A spontán döntések nagy szerepet fognak játszani ebben a hónapban az életünkben, legyünk egy kicsit lazábbak, ne ragaszkodjunk görcsösen egy bizonyos elképzeléshez. Az, hogy mennyire lesz jó ez az időszak számunkra, az attól függ, hogy mennyire vagyunk kiegyensúlyozottak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek